1. Avaleht
  2. Huvitav
  3. NÕUANNE I 5 põnevat telefoniäppi pühade ajal igavuse peletamiseks
NÕUANNE I 5 põnevat telefoniäppi pühade ajal igavuse peletamiseks

NÕUANNE I 5 põnevat telefoniäppi pühade ajal igavuse peletamiseks

Ees seisab pikk koolivaheaeg ja pühade periood, mil on soovitatav lähikontaktide arv hoida minimaalne. Kui koosviibimisi ei toimu ja külla minna ei saa, siis kodus püsimisest tingitud igavuse peletamiseks võib proovida uusi äppe.

Kuna koroonaviiruse levik seab jõulupidudele piirangud ja väga paljudel tuleb jõulud veeta kitsas pereringis või isegi isolatsioonis, siis tuleb leida uusi viise, kuidas oma vaba aega sisustada. Äppide turule tuleb pea iga päev uusi põnevaid rakendusi, mille abil oma oskusi arendada, uusi teadmisi saada, ohutult veebioste sooritada või end niisama lõbustada.

  1. Sleep Cycle – see on populaarne ja paljukiidetud unetsüklite monitoorimise äpp, mis öö jooksul sinu une kvaliteeti analüüsib ning soovikorral äratab see sind just sel hetkel, mil see sinu unetsükli jaoks kõige loomulikum tundub.
  2. Ole Valmis! See on kasulik rakendus, milles jagatakse Eesti elanikele juhiseid kriisiolukorras käitumiseks. Näiteks leidub rakenduses kasulikke nõuandeid selle kohta, mida teha siis, kui elekter on ära läinud, oled metsa eksinud või kuidas anda esmaabi. Infot saab veel näiteks tule- ja veeohutuse, loodusõnnetuste, elutähtsate teenuste katkestuste, küberturvalisuse ja erinevate julgeolekuohtude kohta. Võib-olla on just jõulude ajal paras hetk oma kriisiks valmisoleku plaan läbi mõelda.
  3. Colorfy – Coloring app for adults. Täiskasvanutele mõeldud värviraamatud on juba paar aastat olnud raamatupoodide kingiriiulite valikus, sest selline lihtne käeline tegevus on mõnus vaheldus igapäeva toimetustele ja aitab lõõgastada. Kui jõuluvana sulle värviraamatut ja pliiatseid ei toonud, siis tasub seda rahustavat ajaviidet proovida just Colorfy äpi abil.
  4. About You – See ülipopulaarne ostlemise rakendus on nüüd saadaval ka Huawei AppGallerys. Kui sul veel seda soodsate pakkumistega veebipoe äppi ei olnud, siis on viimane aeg liituda.
  5. SkyView Explore the Universe – see on põnev ja hariv äpp, mille abil saad taevakehi tundma õppida. Lihtsalt suuna telefon taeva poole ja saadki teada, kus asub Põhjanael või planeet Jupiter.

Lisaks on jõulude puhuks äpipoodidesse jõudnud valik erinevaid rakendusi, mis pühade meeleolu aitavad luua. Huawei Mobile Service äriarenduse juht Vitali Donskoi toob Huawei AppGallery valikust näiteks rakenduse nimega Santa Call, mille abil saab mängult jõuluvanale helistada: „Virtuaalne jõuluvana on hea alternatiiv ajal, mil külalisi vastu võtta ei saa. Lisaks on rakenduste seas ka selliseid, mille abil oma telefoni helin mõne jõululauluga asendada ning mängude seas leidub jõuluteemalisi mänge ka lastele,“ lisab Donskoi.

Rakenduste alla laadimisel manitseb Donskoi siiski tähelepanelik olema: „Uusi rakendusi tuleks nutitelefonisse hankida kas mõnest ametlikust äpipoest nagu näiteks Huawei AppGallery, usaldusväärselt veebilehelt või kasutades Huawei Petal Search otsinguprogrammi, mis kontrollib enne alla laadimist rakenduste ohutust. Nii saad olla kindel, et sinu telefoni ei satu uue lõbusa äpi varjus mõni pahatahtlik võltsrakendus,“ hoiatab Donskoi.

Rohkem informatsiooni Huawei toodete kohta leiab SIIT.

Head Uudised GoodNews