1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. NAUDI PUHKUST EESTIS! Ravispaahotell Tervis on Eesti suurim 3- tärnile vastav ravispaa
NAUDI PUHKUST EESTIS! Ravispaahotell Tervis on Eesti suurim 3- tärnile vastav ravispaa

NAUDI PUHKUST EESTIS! Ravispaahotell Tervis on Eesti suurim 3- tärnile vastav ravispaa

341Ravispaahotell Tervis asub kaunis mereäärses kuurortlinnas Pärnus. Hotelli vahetus läheduses on Jahisadam ning ajalooline Pärnu muul. Suvel ootavad külalisi päikeselised jalutuskäigud Rannapargis ning sooja mereveega liivarand. Talvel saab nautida võrratut lumesadu ning valge vaibaga kaetud armsat mereäärset linnakest.

Tervis Ravispaahotell avati aastal 1971, aastatel 2010 – 2012 on renoveeritud nii hotellitoad kui raviosakond ning vesi-mudaravila. 2012. a aprillikuus avati lisaks ilusalong Helmi. Lisaks ootavad külalisi 5 erineva sauna ning 4 basseiniga spa-ja saunakeskus, kontserdid ja tantsuõhtud kultuurikeskuses, konverentsikeskus ning restoranid ja baarid.

Tervis Ravispaahotell pakub abi krooniliste tugi-liikumissüsteemi ja südame-veresoonkonna haiguste, krooniliste nahahaiguste, ülemiste ja alumiste hingamisteede põletike ning allergiliste haiguste puhul.

Eesti ravispaadest on just Tervises enim taastusravispetsialiste. Nende kuurortravi meetodid on välja töötatud toetudes põhjalikele teadusuuringutele. Eriti väärtustatakse Tervises mudaravi kogemust. Tervis Ravispaahotell Pärnus on ainus mudaravi pakkujad ja kasutab kvaliteetset kohaliku päritoluga ravimuda.

Abi saab ravispaas krooniliste tugi-liikumissüsteemi ja südame-veresoonkonna haiguste, krooniliste nahahaiguste, ülemiste ja alumiste hingamisteede põletike ning allergiliste haiguste puhul.

Uuri puhkuse veetmise kohta Tervis Ravispaahotellis lähemalt SIIT!

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews