1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. NAUDI PUHKUST EESTIS! Pühajärve Spa & Puhkekeskuse trumbiks on tema looduslikult väga kaunis asukoht
NAUDI PUHKUST EESTIS! Pühajärve Spa & Puhkekeskuse trumbiks on tema looduslikult väga kaunis asukoht

NAUDI PUHKUST EESTIS! Pühajärve Spa & Puhkekeskuse trumbiks on tema looduslikult väga kaunis asukoht

26Pühajärve Spa & Puhkekeskus asub Lõuna-Eestis, talvepealinna Otepää vahetus läheduses ja Eesti ühe kauneima järve kaldal.

Puhkekeskus avati 1999. aastal taastusravikeskusena. Tänaseks on sellest välja kasvanud kaasaegne ja hubane tervisespaa, kust saab abi valutavatele liigestele, leevendust mitmesugustele kroonilistele haigustele, pinges lihastele ning kuhjunud stressile.

Pühajärve trumbiks on tema looduslikult väga kaunis ja palju võimalusi pakkuv asukoht, mis lubab lisaks erinevate ravi- ja terviseprotseduuride nautimisele parandada tervist ka aktiivse puhkusega värskes õhus.

Pühajärve Spa & Puhkekeskusel on oma liivarand, tenniseväljakud ja korvpalliplats ning otse ukse eest algavad talvepealinna Otepää paljukiidetud tervise- ja matkarajad. Otepää vahetu lähedus pakub häid puhkusevõimalusi ka talispordisõpradele ning kohapealt saab laenutada kogu vajaliku spordivarustuse.

Puhkekeskuse läheduses asub täismõõtmetes golfiväljak. Otepää Golfiväljak on täismõõtmeline PAR73 golfirada. Ühtlasi on see Eesti üks parimaid ja kvaliteetsemaid golfiradu. Rajad 1-9 koos väikese klubiga avati mängijatele 2006. aasta suvel, rajad 10-18 koos klubihoonega valmisid 2007. aasta juulikuus. Projekteerimise eesmärk oli luua huvitav väljak nii algajale kui elukutselisele golfimängijale. Igal rajal on võimalik mängida kindla tulemuse peale või riskida, üritades saavutada paremat tulemust.

Uuri puhkuse veetmise kohta Pühajärve Spa & Puhkekeskuses lähemalt SIIT!

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews