1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. NAUDI PUHKUST EESTIS! Kubija hotell-loodusspaa on pigem wellnessile kalduv spaahotell koos kliinikuga
NAUDI PUHKUST EESTIS! Kubija hotell-loodusspaa on pigem wellnessile kalduv spaahotell koos kliinikuga

NAUDI PUHKUST EESTIS! Kubija hotell-loodusspaa on pigem wellnessile kalduv spaahotell koos kliinikuga

94Kubija hotell-loodusspaa Lõuna-Eestis asub väikeses Võru linnas männimetsade vahel. Piirkond on tuntud oma kauni rikkumata looduse poolest. Siin on juba ammustest aegadest olnud matka-, suusa- ja orienteerumisrajad.

Kubija hotell-loodusspaa ei ole tüüpiline ravispaa vaid pigem wellnessile kalduv spaahotell koos kliinikuga. Lisaks Eesti uusimale spaa- ja saunakeskusele kuulub hotelli juurde unikaalne Euroopa tasemel unekliinik uneuuringute teostamiseks.

Tervis puhtast loodusest

Elu on muutumas üha kiiremaks ja ometi on elule mõtte ja sisu andmiseks vaja rahu ja vaikust ning süvenemist. Me vajame aega, et olla endaga ning võimalust nautida just seda hetke, mis parasjagu käes.

Just need on märksõnad, mis iseloomustavad Kubija hotell-loodusspaad. Sealne meeskond aitab hooliva ja asjatundliku teeninduse, vaikuse ja kauni loodusega külalistel seda leida. Nauding rahust ja vaikusest!

Kubija hotell- loodusspaa Võrumaal on ka suurepärane koht seminaride pidamiseks, sest maaliline loodus inspireerib eriti lennukaid ideid. Peale tegusat päeva saab kosutada ennast hellitavate hoolitsustega loodusspaas või lõõgastuda uues spaa- ja saunakeskuses.

Uuri puhkuse veetmise kohta Kubija hotell-loodusspaas lähemalt SIIT!

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews