1. Avaleht
  2. Ole teadlik
  3. Milline on parim elektritõukeratas igapäevaseks kasutamiseks?
Milline on parim elektritõukeratas igapäevaseks kasutamiseks?

Milline on parim elektritõukeratas igapäevaseks kasutamiseks?

Tõukerattad on populaarseks valikuks paljude inimeste jaoks, kes elavad linnas. See on väga hea vahend selleks, et liikuda kiiresti väikeste vahemaade vahel ja seda selliselt, et ise ei pea palju energiat kulutama. Seetõttu on see ideaalseks sõiduvahendiks ka tööpäevadel kasutamiseks. Milline on aga parim elektritõukeratas, mida endale valida? Tutvu meie soovitustega, kuidas valida parim elektritõukeratas ja kuidas seda kasutada!

Parim elektritõukeratas täidab kõik sinu vajadused

Selleks, et leida endale ideaalne elektritõukeratas, tuleb mõelda sellele, mis on selle otstarbeks. Selleks, et seda määrata, aitavad järgmised küsimused, millele soovitame mõelda enne tõukeratta valimist:

  • Kus sa soovid sellega sõita? Kas elektritõukeratas on mõeldud pigem vabaaja veetmiseks ehk niisama kruiisimeks või tahad seda kasutada, et tööle või kooli sõita?
  • Milliseid vahemaid hakkad läbima? Kas päevaseks kilometraažiks tuleb 5, 10 või enam kilomeetrit?
  • Kas sul on võimalik elektritõukeratast kasutamiste vahel laadida
  • Kus soovid tõukerattaga peamiselt sõita, kas linnatänavatel või ka keerulisematel radadel?

Nende küsimuste põhjal saad ära kaardistada kriteeriumid, mis sinu tõukerattal peavad olema. Nende põhjal saad teada, milline on parim elektritõukeratas sinu jaoks. Kõik nendest küsimustest tulenev on aluseks selle valimisel. Õnneks leiab Kaup24 ja Hansapost e-poodide valikust suurel hulgal erinevaid mudeleid ja seetõttu ei jää keegi ilma sobiva tõukeratta valimisest. Aga enne, kui valikuga tutvud, tee selgeks eelnev, sest muidu sa ei tea, milline on parim elektritõukeratas, mis vastab sinu soovidele.

Linnakeskkonnas sõitmiseks ei ole vaja väga paljude erinevate funktsioonide ja võimalustega tõukeratast. Küllaga on oluline vaadata, kui palju saab täis laetud tõukerattaga korraga sõita. Selle põhjal saad arvestada, kas see vastab sinu vajadustega. Mõtle, mitu kilomeetrit pead läbima, et jõuda tööle ja sealt tagasi? Ehk soovid vahest ka tulla töölt koju poe tiiruga? Kas võib juhtuda, et tõukeratast on vaja ka keset päeva, et minna lõunale või mõnele kohtumisele? Sellest kõigest sõltub, milline on sinu päevane teekond ja milline elektritõukeratas selle põhjal soetada.

Elektritõukeratas sobib nii tööl käimiseks kui ka kruiisimiseks

Olenemata sellele, milline on sinu peamine eesmärk, et soetada elektritõukeratas, siis sellega saad teha pea kõike. Kasuta seda praktilistel eesmärkidel, aga ka vabal ajal. Näiteks on parim tõukeratas selline, mis lisaks tööle minemisele, annab sulle võimaluse seda nautida ka muul ajal. Mine kauni ilmaga kergliiklusteele sõitma, naudi mõnusat briisi ja päikesepaistet. Kasuta seda selleks, et minna randa või avastada enda kodulinna. Sõida kiirelt ühest punktist teise ja leia kauneid paikasid, mida pole varem enda linnas avastanud. 

Kas juba tead, milline oleks parim elektritõukeratas sinu jaoks? Kui nii, siis nüüd on aeg asuda seda valima!

Head Uudised GoodNews