1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Lux Express toob kevadeks liinidele uue põlvkonna luksusbussid
Lux Express toob kevadeks liinidele uue põlvkonna luksusbussid

Lux Express toob kevadeks liinidele uue põlvkonna luksusbussid

Lux ExpLux Express sõlmis sel nädalal Belgias toimunud maailma vanimal ja tuntuimal bussimessil Busworld kokkuleppe üheksa uue põlvkonna luksusbussi ostmiseks. Veel paremat reisikogemust pakkuvad Scania Irizar bussid jõuavad Eestisse kevadeks.

Lux Expressi juhatuse esimehe Hannes Saarpuu sõnul on tegemist täiesti uue bussimudeliga ning Busworldi messil toimus selle maailma esmaesitlus. Tõenäoliselt saab uusi busse näha Eestis juba märtsis. “Uued tippbussid hakkavad reisijatele pakkuma rohkem privaatsust ja senisest veelgi rohkem mugavust. Milles see täpselt seisneb, avaldame juba uuel aastal,” ütles Saarpuu. Uutes bussides on jätkuvalt varustuses juba harjumuspäraseks saanud personaalne puutetundlik meelelahutuskeskus, reguleeritavad istmed, pistikud elektroonikaseadmete laadimiseks, rohkelt jalaruumi jms.

Investeeringu eesmärk on tuua Eesti siseliinidele uus kvaliteeditase. “Juba täna on Lux Expressi teenus Eesti turul parim, kuid sel nädalal Busworldilt soetatud bussid on bussitehnika viimane sõna,” ütles Saarpuu, kelle sõnul ei ole bussis veedetud aeg kindlasti raisatud aeg, sest seda saab kasutada nii tööks kui puhkamiseks.

Autosõiduga konkureeriva ühistranspordi mugavuses ja kvaliteedis on viimase kümne aasta jooksul toimunud suur areng. “Usun, et ka kõige nõudlikuma inimese ootustele vastav ühistransport, mis pakub nii mugavust kui privaatsust, saab autosõidule üha tugevamaks konkurendiks,” prognoosis Saarpuu. Näiteks on õnnestunud Lux Expressil Tallinn-Riia ja ka Tallinn-Tartu liinidel reisijad autodest bussidesse meelitada ning sama sihi seab Saarpuu sõnul ettevõte ka teistele Eesti siseliinidele.

Lux Express on rahvusvahelise haardega Eesti bussiettevõte, mis pakub reisijatele mugavaimat bussisõitu kogu regioonis. Lux Express bussides on personaalne puutetundliku ekraaniga meelelahutusseade ning iga istmepaari juures on ka elektriseadmete laadimisvõimalus (220 V). Lux Expressi bussides on mugavad reguleeritava seljatoega istmed ja rohkelt jalaruumi. Iga iste on varustatud turvavööga. Kõikides bussides on tasuta WiFi, kliimaseade ja WC.

Head Uudised GoodNews