1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. KINGIIDEE I Kuidas kinkida tähendusrikkaid kingitusi?
KINGIIDEE I Kuidas kinkida tähendusrikkaid kingitusi?

KINGIIDEE I Kuidas kinkida tähendusrikkaid kingitusi?

MaiWistik brändi looja, loodusterapeut ja joogaõpetaja Mai-Liis Kivistik usub, et kõige toredamad kingitused on koos loodud emotsioonid. Ta soovitab kinkida elamusi.

Mai-Liis Kivistik. Foto: Erakogu

Läbi lähedasega mõni tore töötuba

Näiteks soovitab Mai-Liis läbida koos perega mõni meisterdamise töötuba. Lühike ja tore “Higista terviseks” deodorandi tegemise e-kursus sobib ideaalselt pühademeeleolusse.

”Saate kõik kodust lahkumata teha endale kingituse ja samal ajal arutada, kui hästi või halvasti sünteetilised lõhnaained ja eeterlikud õlid sulle mõjuvad. Pärast koolitust ei vaata sa enam kunagi tavaketi 24-72 tundi kaitsvat deodoranti sama pilguga ning saad kingioskuse kogu eluks. Kes meist ei tahaks kasutada looduslikku deodoranti, mis päriselt toimib? Koostegemine tagab ka parajalt jututeemat, mis osades seltskondades kipub raskelt tulema,” soovitab ta.

Mai-Liis Kivistik. Foto: Erakogu

Koostegemiseks sobivad näojooga kaardid

Mai-Liis soovitab MaiWistiku valikust veel mängida näojooga kaarte ehk teha koos näojooga harjutusi ja jäädvustada koos fotodega see lustlik koostegemine üles. Kellel tuleb kõige paremini välja? Kes on kiireim uute asendite õppija? Kes on kõige kiirem sooritaja? Küsimusi võib võistluse tekitamiseks küsida rohkelt ja erinevaid.

“Tõsi on aga see, et naerupahvakuid on tuba täis ja see tegevus sobib igale vanusele. Kaarte saab edukalt kasutada aastaringselt,” jagab ta soovitust.

Looduskosmeetika näitab, et hoolid

Mai-Liis arvab, et looduskosmeetika on kingitus, mis näitab lähedasele, et sa päriselt hoolid, mitte lihtsalt ei osta midagi, et saaks kinkimisrõõmu. Ta lisab, et looduskosmeetika annab märku, et sulle läheb korda, et teise nahk säraks ning tema igapäevased tarvikud ei sisaldaks ohtlikke aineid.

“Eriti oluline on pöörata nahahooldusele tähelepanu sügistalvisel perioodil, sest siis on sise- ja välistemperatuuride kõikumine suur ning see omakorda põhjustab naha kuivamist, lõhenemist või suisa sügelemist. Naturaalsed õlid ja vahad aga on selleks kokku pandud, et nahk saaks taastatud ja ka toidetud,” selgitab ta.

Parimad abilised leiab MaiWistik e-poest.

Praktilisus on alati hea kingiomadus, sest see tagab eseme kasutamise

Mai-Liis toob välja, et keegi ei soovi ju kinkida midagi, mis jääb lihtsalt kapinurgale seisma. Õige kingi saab siis, kui võtad hetke ja mõtiskled, mis sellele inimesele meeldib. Põnevate lahendustega lauakalender on hea kingiidee. Ta toob näiteks näojooga lauakalenddri koos 12 harjutuse, loodusfoto ja mõtteteraga, mis on pandud kokku selleks, et leevendada stressi, hoida näojooga harjumust ja hoida silm peal kõikidel olulistel kuupäevadel.

Kingitust valides keskendu nendele kolmele punktile:

  • Kes seda kingitust kasutama hakkab?
  • Millist kasu see päriselt inimesele toob?
  • Kas kingitus suudab emotsioone luua?

 

Head Uudised GoodNews