1. Avaleht
  2. Ole teadlik
  3. Kandideeri tööle! Finnair otsib Eestist digivaldkonna spetsialiste
Kandideeri tööle! Finnair otsib Eestist digivaldkonna spetsialiste

Kandideeri tööle! Finnair otsib Eestist digivaldkonna spetsialiste

finnairFinnair laiendab IT-valdkonna arendusmeeskonda ning värbab lähiajal 70 uut spetsialisti. Lisaks Soomele otsib Finnair IT asjatundjaid ka Eestist.

Uusi töötajaid otsitakse tarkvaraarendaja, projektijuhti, teenusedisaineri ja teistele IT arendusega seotud positsioonidele. Kokku plaanib Finnair värvata 70 uut töötajat, kes asuvad tööle Finnairi digiteenuste meeskonnas. Värbamisvajadus on tingitud Finnairi strateegilisest suundumusest panustada senisest veelgi enam lennundustehnoloogia arendamisse.

„Kasutame juba täna oma igapäevatöös erinevaid mobiiliäppe ja nutiseadmeid. Uudse lahendusena võtame 2017. aasta algusest mobiilirakenduse käibele ka õhusõidukite hoolduses,“ sõnas Finnairi digilahenduste juht Katri Harra-Salonen.

„Töö Finnairi digimeeskonnas tähendab võimalust saada osa murrangulistest arengutest lennunduses. Meie töö mõjutab enam kui 10 miljoni rahvusvahelise kliendi lennukogemust. Finnairi teenusarendus tugineb suuresti avatud ja efektiivsele töökultuurile. Oleme orienteeritud uudsetele ja kiiretele lahendustele. Finnair on tööandjana unikaalne ning ees seisva värbamisega soovime moodustada põhjamaade professionaalseima IT meeskonna,“ lisas Harra-Salonen.

Finnairi klientidele suunatud mobiilirakendus pälvis hiljuti maineka Red Dot auhinna, samuti premeeris APEX Finnairi parima pardainterneti lahenduse Nordic Sky eest.

Kõikidel Finnairi pikamaalende teenindavatel lennukitel tagatakse wifi-ühendus 2017. aasta kevadel, Euroopasiseseid lühilende teenindavatel lennukitel alustatakse wifi-võrgu paigaldamist juba järgmisel kevadel.

Seoses Finnairi laienemisega värvati 2016. aastal ligi 800 uut töötajat. Suurim kasv on olnud salongipersonali hulgas seoses uute Hiina, Jaapani ja ka Euroopa lennuliinide avamisega. 2017. aastal täieneb ka Finnairi masinapark uute A350 ja A321 lennukitega.

Head Uudised GoodNews