1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. JÕULUKINKE VALIMA! Traditsioonilise laada asemel tegid õpilasfirmad e-poe
JÕULUKINKE VALIMA! Traditsioonilise laada asemel tegid õpilasfirmad e-poe

JÕULUKINKE VALIMA! Traditsioonilise laada asemel tegid õpilasfirmad e-poe

Nagu kõik teised ettevõtted on pidanud ka õpilasfirmad sellel aastal leidma uusi viise oma toodete ja teenuste turustamiseks. Nüüdseks on paljud õpilasfirmad olemas neid koondaval õpilasfirmade e-poes, kust leiab häid kingiideid jõuludeks kui ka lihtsalt praktilisi tooteid.

Käesoleva õppeaasta üks ainukesi õpilasfirmade laatu pidi toimuma sellel reedel ja laupäeval Tartu Kaubamajas. Uute karmimate piirangute valguses jääb ka see ära. „Seega on nüüd just eriti kõik oodatud oma jõulukinke valima meie õpilasfirmade e-poodi,“ kutsus üles Junior Achievement Eesti tegevjuht Kersti Loor.

„Õpilasfirmadele on kogu õppeprotsessi juures vägagi oluline ka müügi harjutamine, kliendisuhtlus ja kõik sinna juurde käiv. Paraku on viiruse tõttu õpilased seda tavapärasest vähem harjutada saanud,“ selgitas Loor. „Õnneks on noored aga alati ühiskonnas toimuvaga hästi kohanenud ja nüüd oodatakse väga kõiki külastama õpilasfirmasid koondavat e-poodi. Nii saavad õpilased kätte vajaliku õppekogemuse ning läbivad õppeprogrammi edukalt. Pealegi leidub toodete ja teenuste seast palju toredat, mis sobib hästi ka jõulukingiks.“

Praeguseks on sellel õppeaastal registreeritud juba enam kui 360 õpilasfirmat. E-poodi on tee leidnud neist seni 64, kuid nimekiri täieneb pidevalt. Toodete seast leiab suurel hulgal huvitavaid ja omanäolisi käsitöötooteid: puidust sõrmused, kellad, kotid, näomaskid, küünlad, maiustused jpt. Teiste hulgas on valikus ka näiteks humoorikate sõnumitega kondoomid ja käistööna valmivad kirevad pinata’d.

Järgmine reaalne õpilasfirmade laat on hetkel planeeritud toimuma 15.-17. jaanuarini Solarise keskuses.

Head Uudised GoodNews