1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. HEA KINGITUS ISALE! Saada oma isa vabade meeste suurseminarile!
HEA KINGITUS ISALE! Saada oma isa vabade meeste suurseminarile!

HEA KINGITUS ISALE! Saada oma isa vabade meeste suurseminarile!

kingitus isale
Foto: Shutterstock

Isadepäev on kohe-kohe kätte jõudmas ja sellega koos ka küsimus – mida kinkida sel puhul ühele oma lähedasemale inimesele, teisele elu andjale ema kõrval, oma isale? Isade elu pole tänapäevases kiires elurütmis ja neile pandud suure vastutuse taustal lihtne ning parim kingitus isale võibki olla võimalus kohtuda sel päeval teiste meestega ja rääkida meestejutte.

12. novembril kell 12-18 leiab Tallinnas Telliskivi Loomelinnaku Vaba Laval aset meestele suunatud suurseminar „Vaba Mehe tee“, kus tugevaim pool räägib avatult ja avalikult oma vabadusest ja isikliku elu eest vastutuse võtmisest läbi sügavamate kogemuste. Milline on ühe tõelise mehe teekond sisemisse vabadusse? Suurseminaril võib vastused oma küsimustele leida läbi teiste meeste kogemuste, sest sellel pühapäeval räägivad mehed meestele!

Oma vaba mehe teest räägivad ettevõtja, tervisliku eluviisi praktiseerija ja toetaja Urmas Sõõrumaa: raamatu „Kõige tähtsam küsimus“ autor Peep Vain; Motivaatori juhtide ja meeskondade koolitaja, meditatsioonide ja jooga praktiseerija Kaido Pajumaa; ettevõtja, koolitaja ja tasakaalus mees Ville Jehe; Rännaku meetodi Eesti juht, Synctuitioni rahvusvahelise müügi juht, meditatsiooni ja jooga õpetaja Joonas Saks; sisekujundaja, ettevõtja, Osho meditatsioonide juht, joogaõpetaja ja sidekoe massaaži terapeut Tiit Trofimov; mitmete restoranide osanik, Raadio 2 saatejuht, šamanistlike praktikate austaja ja mediteerija Rain Tunger ning ettevõtja, jooga ja meditatsioonide praktiseerija ning õpetaja, enesearengu nõustaja Raivo Juhanson.

Praegu on just õige aeg oma isale pääse ära osta, et ta teaks, kuidas isadepäeva oma lähedaste ja enda vaimsete otsingute vahel ära jaotada. Pileteid hinnaga 55 eurot vahendab Piletilevi.

VAATA URMAS SÕÕRUMAA VIDEOT!

VAATA JOONAS SAKSI VIDEOT!

VAATA TIIT TROFIMOVI VIDEOT!

VAATA RAIVO JUHANSONI VIDEOT!

Head Uudised GoodNews