1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Go Travel toob koostöös Mihkel Rauaga turule eksklusiivse aastavahetusreisi New Yorki
Go Travel toob koostöös Mihkel Rauaga turule eksklusiivse aastavahetusreisi New Yorki

Go Travel toob koostöös Mihkel Rauaga turule eksklusiivse aastavahetusreisi New Yorki

NYC

Reisibüroo Go Travel on oma elamusreiside valikusse taas lisanud Mihkel Raua juhitud New Yorgi linnareisi, mis seekord viib osa saama aastavahetuse melust. Eelmine Raua juhitud reis NYC-i toimus aasta tagasi mai esimestel päevadel ning tutvustas linna popkultuuri.

Tegu on kordumatu reisiga, mille programmi on kokku pannud Mihkel Raud ise. Külastatakse NYCi eriilmelisi linnajagusid: Downtowni, Harlemit, Brooklynit ja Brighton Beachi. Reisilistel jääb piisavalt vaba aega, et linnas ka oma soovi järgi ringi vaadata. Uus aasta võetakse aga vastu legendaarsel Times Square’i aastavahetuspeol, kuhu koguneb rokkstaaride etteasteid ja võimsat ilutulestikku nautima umbes miljon inimest.

Mihkel Raua sõnul on New York maailma kõige cool´im linn. „Ma tean, et seda ütleb 99 inimest 100st, kes seal kunagi käinud on. Aga midagi teha pole, New Yorgist lahkudes valdab mind alati tunne, et olen sinna taaskord midagi maha unustanud. Ilmselt tüki oma südamest. See on pöörane linn. Iga õgardi, hedonisti, tarbimishullu, muusikaarmastaja, teatrifänni, kinomaniaki, arhitektuuriimetleja paradiis. Ja aastavahetuse möllus saab see pöörasus mitmekordistatud,“ sõnas Raud.

Go Traveli turundusjuhi Anu Vane sõnul on Mihkel Raud reisijuhina väga hoolikas, hooliv ja põhjalik. „Saime klientidelt pärast esimest reisi tema kohta väga palju positiivset tagasisidet. Seetõttu on meil väga hea meel, et ta oli meelsasti nõus läbi viima uut linnareisi, mis saab taas olema erinäoline ja kordumatu ,“ ütles Anu Vane. „Eksklusiivsusele lisaks on see tõenäoliselt ka üks soodsamaid võimalusi sel ajaperioodil NYCi külastada, sest vähegi mõistlikul hinnatasemel hotelli- ja lennukohad on juba pea täielikult välja müüdud.“

Reis toimub väikeses rühmas ning leiab aset 26. detsembrist kuni 3. jaanuarini. Pakett sisaldab lisaks unikaalsele reisiprogrammile ka lennupileteid, transfeeriteenust ja majutust 4-tärni hotellis Hilton Manhattan.

Vaata lähemalt SIIT.

Head Uudised GoodNews