1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. FOTOD I Tõrva juurtega Magnus Kirt tegi proovisupluse reedel avatavas Tõrva Veemõnulas
FOTOD I Tõrva juurtega Magnus Kirt tegi proovisupluse reedel avatavas Tõrva Veemõnulas

FOTOD I Tõrva juurtega Magnus Kirt tegi proovisupluse reedel avatavas Tõrva Veemõnulas

Tõrva juurtega Magnus Kirt, tema elukaaslane Laura Ikauniece ja treener Marek Vister tegid esimese proovisupluse Tõrva Veemõnulas, mis sel reedel pidulikult avatakse.

Nad tõdesid veemõnula esimeste suplejatena, et selline kompleks sellises kohas on ideaalne paik tippvõistlustest taastumiseks ja uue jõu kogumiseks. Magnus rõõmustas, et loodetavasti saab ta seetõttu veeta ka rohkem aega kodukohas Tõrvas. Odaviskaja Kirt ja seitsmevõistleja Ikauniece tänavusest olümpiast loobusid.

Veemõnulas on 25-meetrine bassein, neli sauna, suur laste- ja mõnubassein, kaks mullivanni, lõõgastusala ja päikeseterass, mida sportlased proovisid ja heaks kiitsid. Sportlasi võõrustas veemõnula eestvedaja, Tõrva vallavanem Maido Ruusmann, kes on kahekordne Balti meister bagikrossis.

“Tõrva on järjest enam end ajaloolise kuurortlinnana kaardile kirjutamas. Tõrva on tuntud ilusate järvede poolest. Lisaks on ümber keskuse veel kettagolfi-, suusa-, kõnni- ja rattarajad, talvel valgustatud suusarajad. Sügisel valmib keskusest 250 meetri kaugusel staadion, mis teeb sellest kompleksist ühe kõige modernsema ja kahtlemata parima looduskeskkonnaga kogu perele mõeldud terviseedendus- ja lõõgastuskompleksi Eestis,” sõnas vallavanem.

Tõrva Veemõnula avatakse suurejooneliselt 2. juulil Tõrva juurtega näitleja, laulja ja lavastaja Adeele Jaago eestvedamisel valmiva vabaõhulavastusega “Näkki nägid?”. Veemõnula avamisega tähistavad tõrvalased 95. aastat linnaõiguste saamisest, millele 1930. aastatel lisandus ametlik Mulgimaa kuurortlinna staatus. Ajalooline Mulgimaa on saanud rahvasuus ka nime Eestimaa Toskaana.

Head Uudised GoodNews