1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Finnair toob Helsingi-London liinile juurde ühe lisalennu
Finnair toob Helsingi-London liinile juurde ühe lisalennu

Finnair toob Helsingi-London liinile juurde ühe lisalennu

Finnair toob Helsingi-London liinile juurde ühe lisalennu
Foto: Finnair

Alates 30. märtsist hakkab Finnair Helsingist Londoni Heathrow lennujaama lendama senise nelja korra asemel viis korda päevas. Lisalendu opereerib Finnairi uus Airbus A321, mis on varustatud kütusesäästlike sharklets seadmetega.

Baltimaade müügijuhi Arunas Skuja sõnul tagab lisalend paremad lennuvõimalused Inglismaale, Iirimaale ning ka Põhja-Ameerikasse. Aasta tagasi kui Finnair liitus Atlandiüleste lendude liiduga, on ettevõte täheldanud suurenenud nõudlust Helsingist Londoni kaudu Põhja-Ameerika piirkonda reisimiseks, mis on tekitanud ka vajaduse lisalennu järele. “London on väga mugav ümberistumispunkt edasilennuks mitmetesse sihtkohtadesse Põhja-Ameerikas, kuhu lendavad meie Atlandiüleste lendude liidu partnerid Amerian Airlines, British Airways ja Iberia,” ütles Skuja.

Skuja tõi välja, et London on üks maailma suurimaid linnu ning ühtlasi ka eestlaste üks populaarseimaid sihtkohti. “Uus lend täiendab praegust lennugraafikut ning annab rohkem võimalusi lennata Helsingi kaudu Londonisse või sealt edasi ,” lisas ta.

Alates 30. märtsist väljub lend AY995 Helsingist kell 16:25 ning jõuab kolme tunni pärast Londonisse kohaliku aja järgi kell 17:30. Samas väljub lend AY996 Londonist kell 19:35 ja saabub Helsingisse kell 00:30 kohaliku aja järgi.

Head Uudised GoodNews