1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Finnair laiendab sihtkohtade valikut ja suurendab lennuliiklust
Finnair laiendab sihtkohtade valikut ja suurendab lennuliiklust

Finnair laiendab sihtkohtade valikut ja suurendab lennuliiklust

Finnair on valmis teenindama kasvavat reisimisnõudlust talvehooajaks, lisades uusi suundi ja suurendades lennusagedust Euroopasse, Aasiasse ja Põhja-Ameerikasse.

Novembrist suurendab ettevõte lendude arvu Tallinnast Helsingisse ja tagasi 32 korrale nädalas, mis muudab reisimise lihtsamaks. Ettevõte on tugevdamas teenindust Põhja-Ameerika suunal, pakkudes talvehooajal lennuteenust Chicagosse, igapäevaseid otselende Helsingist New Yorki ning jätkab kolm korda nädalas lende Miami ja Los Angelese suunal.

Ettevõtte Euroopa lennuvõrgustik jätkab lennutiheduse kasvu läbi kogu talve, pakkudes kahte lendu päevas Amsterdami, Münchenisse, Düsseldorfi, Berliini ja Frankfurti ning kolme lendu päevas Londonisse ja Pariisi. Lisaks tiheneb lennusagedus populaarsetesse sihtkohtadesse Hispaanias: Malagasse, Kanaari saartele, Madridi ja Barcelonasse.

Lennuühendus Lapimaaga jääb alati populaarseks, seetõttu Helsingist saab jätkuvalt otse lennata piirkonna nelja lennujaama.

Finnair jätkab teenindamist ka oma tähtsamatel Aasia suundadel, võimaldades igapäevaseid lende Tokyo, Souli ja Bangkoki suunal, ning pakkudes ka mitut iganädalast lennuvõimalust Singapuri ja Hongkongi suunal. Osaka lennusuund on taas saadaval oktoobrikuust, veebruaris lisandub Jaapani sihtkohtade hulka taas ka Nagoya suund. Dubai lennuühendust hakkab teenindama laiakereline lennuk.

“Oleme põnevil, et saame laiendada meie lennuvõrgustiku ulatust ja võimaldada klientidele paremaid lennuühendusvõimalusi ajal, mil reisimine taas hoogu kogub,” selgitas ettvõtte Balti ja ECE riikide tegevjuht Arunas Skuja. “Lisaks sellele oleme taastutvustamas teenuseid sujuva ja mugava reisikogemuse tagamiseks. Avasime meie Schengeni ala salongi juba augustikuus. Finnairi Schengeni-välise ala salong Helsingi lennujaamas avatakse oktoobrikuu alguses.”

Ettevõte jätkab reisijate tervise ja ohutuse tagamist igal reisiteekonna etapil. Salongipersonal kannab lennu ajal kirurgilisi maske. Maskikohustus rakendub ka reisitajatele alates pardale minekust kuni lennukist lahkumiseni. Kõiki lennukeid puhastatakse peale igat maandumist ja pardal pakutakse kvaliteetset käte desinfitseerimisvahendit.

Finnairi poolaastakäive oli 225,4 miljonit eurot.

Head Uudised GoodNews