1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Estonian Air pakub lennupileti ostjale maailmatasemel kontserdielamust
Estonian Air pakub lennupileti ostjale maailmatasemel kontserdielamust

Estonian Air pakub lennupileti ostjale maailmatasemel kontserdielamust

Estonian AirEstonian Air pakub 150 esimesele lennupileti ostjale priipääsme festivali Klaaspärlimäng raames toimuvale Kuniko löökpillikontserdile. Priipääse kehtib ühe reisija kohta piletiostul Estonian Airi veebilehelt kuni 2. juulini. Ei sisalda transporti Tartusse.

Kontsert toimub pühapäeval, 13. juulil kell 19.00 Tartu Jaani kirikus (aadress: Jaani 5). Priipääsme saamiseks tuleb sisestada allahindluskoodi lahtrisse kood: kuniko. Pääsme saab kätte kontserdi eel piletilauast nime ja lennupileti broneeringunumbri alusel. Katō Kuniko on üks praegusaja andekamaid löökpillimängijaid maailmas, kes esitab Arvo Pärdi ja teiste heliloojate teoseid.

„Lisaks meeldivale lennureisile soovime oma lendajate kogukonnale pakkuda meeldejäävat lisaväärtust tipptasemel kontserdielamuse näol,“ lausus Estonian Airi arendus- ja turundusosakonna juhataja Gunnar Mägi. „See on üks võimalus oma kliente tänada.“

Estonian Airi eesmärgiks on pakkuda regulaarseid lennuühendusi vähemalt kaks korda päevas Eestile strateegiliselt olulistesse sihtkohtadesse, kuhu on olemas piisav nõudlus. Lisaks otselendudele pakub Estonian Air koostöös partnerlennufirmadega jätkulende minimaalse ooteajaga enam kui 280 sihtkohta üle maailma. Näiteks on Stockholmi, Kopenhaageni ja Amsterdami lennujaamad tähtsad transiitlennujaamad, mis pakuvad häid edasilennu võimalusi üle terve maailma.

Eesti rahvuslik lennufirma Estonian Air on suurim vedaja Tallinna lennujaamas. Estonian Airi regulaarlendude liinivõrku kuuluvad järgmised sihtkohad: Stockholm, Kopenhaagen, Amsterdam, Brüssel, Oslo, Moskva, Peterburi, Kiiev, Vilnius ja Trondheim. Lisaks toimuvad hooajalised lennud Pariisi, Berliini, Nice’i ja Splitti. Detsembrist 2014 kuni märtsini 2015 toimuvad hooajalised lennud Münchenisse.

Head Uudised GoodNews