1. Avaleht
  2. Huvitav
  3. EMADEPÄEV ERILISEKS I Vahvad rakendused kriisiaegse emadepäeva eriliseks muutmiseks
EMADEPÄEV ERILISEKS I Vahvad rakendused kriisiaegse emadepäeva eriliseks muutmiseks

EMADEPÄEV ERILISEKS I Vahvad rakendused kriisiaegse emadepäeva eriliseks muutmiseks

Kuigi piirangute leevendamine on juba täie hooga käimas, siis viiruseoht on ikkagi püsiv ja paljud ei saa see aasta füüsiliselt oma ema õnnitlemas käia. See aga ei tähenda, et emadepäev lahedalt tähistamata peaks jääma.

Emad väärivad tähistamist just eriti praeguses keerulises olukorras ning tuleval pühapäeval saab tähtpäeva mõnusalt veeta ka siis, kui füüsiliselt oma emaga just kohtuda ei saa või peab pikemat distantsi hoidma.

„Kuigi ilmselt paljudele emadele meeliks kingituseks saada näiteks Samsungi tippmudelit Galaxy S20, et selle abil pidevalt oma lastega videoühenduses olla, siis tegelikult piisab märksa vähemast, et ema sellel pühapäeval toredalt meeles hoida,“ märkis Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma.

Mõned lihtsad rakendused, mis aitavad emadepäeva meeleolukalt tähistada:

Toidu koju tellimise rakendused

Head asjad on tihti kõige lihtsamad. Emadepäeval ei peaks emad kindlasti ise pikalt pliidi ees toitu vaaritama ja kui ise pole võimalik emale külla minna, siis alati saab ju pidusöögi otse ema juurde tellida. Äkki katsetada midagi eksootilist või korraldada lausa temaatiline pidusöök?

RMK Loodusega koos

Ühine jalutuskäik (võib-olla ka väike piknik?) koos ema ja perekonnaga oleks ju ideaalne praeguses olukorras. See RMK rakendus näitab sulle täpselt ette, millistele matkarajad, lõkkekohad jne üldse olemas on, juhendab sind õigesse kohta ja salvestab isegi su juba läbitud matkateed. Kirja saab ka panna oma lemmikud. Ideaalne rakendus, kuid tahad leida radu, kus ehk varem pole käinud, millest üldse varem isegi teadlik polnud ning mis poleks liialt populaarsed ja rahvast täis.

justWink Greeting Cards

Oled alati mõelnud, et tahaks osata disainida ilusaid õnnitluskaarte? See rakendus lubab sul lihtsalt lisada piltide juurde toredaid sõnumeid, jooniseid ja disaine ning seda siis näiteks otse ema Facebook’i lehele või kasvõi postkasti saata. Miks mitte luua näiteks tore kollaaž teie ühistest reisi- või lapsepõlvepiltidest.

How to make Origami

Lihtne rakendus, mis õpetab tegema ägedaid paberist volditud kaarte, loomakesi, esemeid ja paljut muud. Tore ajaviide ühiseks tegevuseks või lahendus, kui otsid, kuidas oma kirja pandud õnnitlusi eriliselt edasi anda.

Kahoot!

Seltskonnamäng, mis võimaldab korraldad koduse viktoriini. Saad ise luua valikvastustega küsimused, misjärel loob mäng unikaalse koodi. Jagades koodi oma perekonna ja sõpradega saavad kõik ühiselt mängust osa võtta, kas koos kodus istudes või eraldi videosilla vahendusel ühenduses olles. Rakenduse tasuta versioonis saab ühest mängust võtta korraga osa kuni 10 inimest.

Head Uudised GoodNews