1. Avaleht
  2. Huvitav
  3. Barbie nukud – ikooniline mänguasi 1959. aastast
Barbie nukud – ikooniline mänguasi 1959. aastast

Barbie nukud – ikooniline mänguasi 1959. aastast

Barbie on kahtlemata üks ikoonilisemaid mänguasju, mis on olnud laste seas populaarne mitmekümneid aastaid. Ja mitte ainult, vaid suur populaarsus on viinud nii videomängude ja muude barbie-teemaliste aksessuaarideni. Kui soovid üllatada enda väikest tüdrukut uue Barbie nukuga, siis heida pilk Kaup24 ja Hansaposti tootevalikkusse, kust leiad erinevad Barbie nukud igale väikesele printsessile.

Barbie nukud läbi ajaloo

Barbie nuku looja, Ruth Adler, sai nuku loomiseks inspiratsiooni oma lapselt. Tol ajal mängiti peamiselt nukkudega, mis kujutasid endas imikuid, pakkus Adler oma abikaasale, Matteli mänguasjade ettevõtte kaasasutajale, et võiks luua nuku, mis kujutab täiskasvanut naist.

Barbie nuku looja, Ruth Adler, sai nuku loomiseks inspiratsiooni oma lapselt.

Idee kandis vilja ja esimesed Barbie nukud jõudsid turule 1959. aastal. Esmakordselt esitleti Barbie’t blondide ja brünettide juustega ning ta kandis must-valget ujumisriietust. Aegade jooksul on Barbie välimust muudetud ja turule on jõudnud väga erinevates stiilides Barbie nukud. Ka tänapäeva valik on lai: võimalik on valida omale nii vikerkaarejuustega, merineitsi või baleriinist Barbie nukud. Lisaks kõigele on olemas ka nukukomplektid, kus lisaks Barbie’le endale tuleb kaasa erinevaid temaatilisi aksessuaare. Kaubamärk pakub nüüdseks umbes 22 erineva nahatooni, 94 juuksevärvi, 13 silmavärvi ja viie kehatüübiga nukke. Ehk midagi leiab igale väikesele tüdrukule.

Barbie nukk (Foto Freepik)
Foto: Freepik

Läbi ajaloo on loodud niivõrd palju erinevaid Barbie nukke, et nende riietused ja stiilid on saanud ikooniliseks. Paljud näited jooksevad läbi ka 2023. aastal linastunud Barbie filmist. Üllata oma väikest printsessi uue nukuga ja leia Barbie nukud Hansaposti ja Kaup24 e-poodidest. Tutvu kogu valikuga ja vali välja Barbie, mis meeldib sinu lapsele!

Barbie nukud e-poest

Kui oled otsimas kingituseks Barbie’t, siis pole paremat viisi, kui avastada erinevad Barbie nukud e-poodidest. Internetist poodlemisel on palju eeliseid ja üheks olulisemaks on mugavus ja aeg. Isegi suurimate valikuga e-poest on sul tõenäoliselt võimalik kiiremini valida sobiv Barbie nukk, kui sõita poodi kohale ja tagasi koju. Lisaks pole kunagi kindel, et poest leiad just selle nuku, mida oled otsima tulnud.

Teiseks eeliseks on head kampaaniad – isegi, kui parasjagu ei ole soodusmüüki käimas, on paljudes internetipoodides võimalik püsikliendiprogrammide kaudu oma ostuhinda langetada või hoopiski koguda boonuspunkte.

Kolmandaks on suurepärane tootevalik, mis võib lausa silme eest kirjuks lüüa. Kuid samal ajal annab see võimaluse sul valida just sellise nuku, mis sinule ja sinu lapsele meeldib. Kasutades spetsiaalseid filtreid, on võimalik tootevalikut kitsendada vastavalt soovitud näitajatele.

Kaup24 ja Hansapost pole siinkohal erandid ja pakuvad suurepärast tootevalikut. Avasta järgmised Barbie nukud nagu “Cutie Reveal”, “My First Barbie” või meelepärase ametiga nukud (meditsiiniõde, loomaarst ja teised)!

Head Uudised GoodNews