1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Baltic Connecting toob Eestisse 100 reisikorraldajat üle Euroopa
Baltic Connecting toob Eestisse 100 reisikorraldajat üle Euroopa

Baltic Connecting toob Eestisse 100 reisikorraldajat üle Euroopa

Foto: Tourism.tallinn.ee

17.-20. septembrini korraldab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) turismiarenduskeskus Baltimaade suurimat kontaktüritust Baltic Connecting, mis toob Eestisse 100 reisikorraldajat üle Euroopa. Nendega kohtuvad 62 turismitoodete müüjat Eestist, Lätist ja Leedust.

„Kuigi Baltic Connecting toimub juba viiendat korda, on meil au võtta esimest korda selle suurürituse külalisi vastu Eestis,“ sõnas EASi juhatuse liige Martin Hirvoja. „Turismisektoril läheb praegu hästi – Eestit külastatavate turistide arv kasvab juba neljandat aastat järjest. Oleme seda saavutanud paljuski tänu tublidele reisikorraldajatele Eestis ja välismaal, kes on aidanud turistidel Eestisse jõuda. Just sellised üritused nagu Baltic Connecting aitavad Eestil-Lätil-Leedul jõuda ühiselt nii Euroopa kui ka Ukraina ja Vene reiskorraldajate tootenimekirjadesse,“ lisas Hirvoja.

Üritusele on kutsutud nii reisikorraldajad, kes juba tegelevad Balti turismitoodete müügiga kui ka need, kellel on Baltikumi müük alles plaanis. Kontaktkohtumistele Swissôtelis on oma tooteid tulnud müüma 62 turismiprofessionaali Eestist, Lätist ja Leedust. Esindatud on hotellid, restoranid, vaatamisväärsused ja turismiobjektid.

Kontaktpäevale järgneb 2-päevane õppereis vastavalt külalise soovile kas Lätis, Leedus või Eestis. Eestis on valida kahe programmi vahel – Tallinn-Lahemaa või Tallinn-Saaremaa.

EASi turismiarenduskeskus korraldab Baltic Connecting’ut koostöös Läti turismiagentuuri ja Leedu riikliku turismiametiga ning ürituse korraldamist toetab Ühtekuuluvusfond.

Head Uudised GoodNews