1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Airbaltic parandab check-in’i teenust
Airbaltic parandab check-in’i teenust

Airbaltic parandab check-in’i teenust

Alates 1. veebruarist 2013 tutvustab airBaltic mitmeid uuendusi seoses mobiilse ning veebipõhise check-in teenusega, pakkudes reisijatele lisamugavust ja säästmisvõimalusi.

AirBaltic kommertsjuht Michael Grimme: “Kui kõik reisijad kasutaksid meie veebi- ja mobiilipõhist check-ini, võiks nad potentsiaalselt säästa 90 miljonit minutit igal aastal ja sellega ka kaasa lüüa järjekordade vähenemisele lennujaamades. See on kokkuvõttes märkimisväärne aeg – enam kui 15 aastat – ning me tahaks julgustada reisijaid kasutama kaasaegset tehnoloogiat. Sel põhjusel parandame me oma online ja mobiilset check-ini ning võtame kasutusele tasu neile, kes eelistavad personaalteenindust lennujaama check inis.”

Mitmed uuendused võetakse kasutusele seoses iseteenindusliku check-iniga lehel airBaltic.com ning mobiiliseadmetel, mille kaudu pääseda lehele airBaltic.mobi. Funktsionaalsem check-in pakub võimalust registreerida end lennule kuni tund enne lennu väljumist, varasema kahe tunni asemel. See võimaldab reisijatele paindlikumat lennule registreerimist mobiiliseadmete abil, kui nad on teel lennujaama või juba seal. Iseteeninduslik check-in avaneb kell 12 lennule eelneval päeval. Pärast oma check-ini tegemist saadavad kliendid, kes vaid käsipagasiga reisivad, siirduda otse turvakontrolli, registreeritava pagasiga reisijad aga jätta oma kohvri määratud drop-off letti.”

Reisijad, kes eelistavad siiski personaalset check-ini saavad seda teenust, makstes alates 1. veebruarist 10 eurot. Reisijad, kes soovivad end lennule registreerida äriklassi chek-in letis, võivad teenuse osta aadressilt www.airBaltic.com. Personaalne check-in teenus airBalticu lennujaamades on tasuta Business Flex ning Business klassi reisijaile, BalticMiles VIP kaardi omanikele, reisijatele, kel kaasas kuni 2-aastased lapsed; reisijaile, kes vajavad eriteenust või meditsiinilist erihoolt ning reisjatele, kes reisivad lennujaamast lennujaama, kus iseteeninduslik chek-in pole saadaval.

Head Uudised GoodNews