1. Avaleht
  2. Nõuanded
  3. 7 märki sellest, et su nutitelefon vajaks välja vahetamist
7 märki sellest, et su nutitelefon vajaks välja vahetamist

7 märki sellest, et su nutitelefon vajaks välja vahetamist

Öeldakse, et nutitelefoni eluiga on umbes kaks eluaastat: aga kui telefon töötab, võib olla praktiline seda kasutada ka kauem. LG tehnikaekspertide sõnul on siiski olemas mõned ilmselged märgid, mis annavad märku, et peaksid mõtlema uue telefoni soetamisele.

Sa pead avama klapi, enne kui kõnele vastata saad

Klapiga telefon näeb endiselt väga efektne välja, kui seda vilunud randmeliigutusega elegantselt avada, kuid puutetundlik ja suur ekraan saavad tänapäeval kindlasti rohkem võimalusi ning mugavust pakkuda.

Ekraan elab oma elu

Kui telefon reageerib sinu puudutustele ja ekraanil libistamistele, nagu tegemist oleks pigem soovituste kui käsklustega, on see selge märk sellest, et peaksid kaaluma uue mobiilseadme ostmist.

Ämblikuvõrgu-ekraan

Ainuke asi, mis on veel ebameeldivam kui aeglane telefon, on pragunenud ekraan. Võib-olla te ise ei pane seda enam tähelegi, sest olete katkise ekraaniga sedavõrd harjunud, kuid uus ekraan teeb elu kindlasti lihtsamaks ja on silmade tervisele kordades parem.

Nutitelefon tahab kolm korda päevas laadimist

Oma päevaplaani ei peaks sättima vastavalt oma telefonile ja tema pidevale laadimisvajadusele – sul on selletagi palju teha. Kui sa ei veeda just tervet päeva Youtube’i videoid vaadates, mis aku kiiresti tühjaks tõmbavad, on põhjust mõelda tehniku külastusele või jalutada hoopis esindusse uut telefoni välja valima.

Tummad ja pimedad hetked

Aku tühjenemise probleemile on vähemalt olemas konkreetne lahendus, kuid kui regulaarselt esinevad tõrked, mil telefon lülitab end teadmata ajaks välja ning ei käivitu, on see kindel märk sellest, et kauaks teda enam ei jätku.

Fotod näevad välja, nagu oleksid pärit kümne aasta tagant

Igal aastal tuleb müügile telefone, mille kaameraga saab veelgi teravamaid ja professionaalsema välimusega pilte teha. Uue telefoni ostmisega säästad raha, mille muidu kulutaksid peegelkaamerale – seda muidugi juhul, kui oled kirglik fotohuviline.

Mälu on täis

Isegi madalakvaliteedilised fotod võtavad teie telefonis teatud ruumi. Uutel telefonidel on reeglina vähemalt 16 GB salvestusruumi. Teisest küljest on uuel telefonil ka kvaliteetsem kaamera, nii et uued fotod ja videod võtavad rohkem ruumi ja võib juhtuda, et peate kaaluma veel täiendavaid võimalusi oma failide paigutamiseks.

Head Uudised GoodNews