1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. 5 originaalset kingiideed mehele
5 originaalset kingiideed mehele

5 originaalset kingiideed mehele

Jõulud on peagi saabumas, mispärast tuleb hakata mõtlema kingituste peale, et oma meessoost pereliikmeid ja sõpru üllatada. Kõige erilisemad on kingid, mis on läbimõeldud ning ainulaadsed, mille valimisel on arvesse võetud ka mehe enda eelistusi. Kui soovid talle rõõmu pakkuda millegi originaalsega, leiad siit 5 kingiideed, mis meeldivad talle kindlasti.

Naljakad kingitused 

Mehed armastavad naerda, seega miks mitte kinkida talle midagi, mis toob naeratuse suule? Enne humoorika kingituse valimist mõtiskle, mis võiks olla mehe jaoks praktiline, kuid samas ka piisavalt tobe, et see oleks humoorikas? Näiteks ainulaadse disainiga äratuskellad ja seinakellad toovad huumorit igasse interjööri ning on ka igati praktilised vahendid. Sama praktilised on ka humoorikad rahakassad ja võtmehoidjad koos pudeliavajaga. Tassid kuluvad igal juhul marjaks ära igale koduomanikule, et alustada igat hommikut turgutava kohviga oma uue lemmikkruusiga. Naljakad pluusid ja särgid sobivad ideaalselt mehele, kes armastab inimesi naerma panna. Iga inimene armastab aeg-ajalt oma sõpru külla kutsuda, et koos aega veeta, seega miks mitte kinkida mehele ja mõni lõbus seltskonnamäng, mis toob õhtusse killuke naeru ja lõbu? Kokkamisel ning ka muudel juhtudel on kindlasti ägedaks kingiks ka humoorikas põll, mille võid leida näiteks siit.

Mehed armastavad naerda, seega miks mitte kinkida talle midagi, mis toob naeratuse suule?

Praktilised kingitused 

Igale inimesele meeldivad kingitused, mida neil ka päriselt vaja läheb. Kui soovid olla originaalne, tasub eelistada ka vastavaid kingitusi. Mehele, kes armastab hoida oma kodu alati korras, oleks kindlasti rahul kingitusega, mis annaks interjöörile lisa – pildid, sisustuselemendid, potililled jne. Lisaks tassidele sobib ideaalselt ka veinipokaalid või muud sarnast, millega aeg maha võtta ning nautida klaas lemmikut alkoholi. Rahakott on ideaalne kingiidee igale mehele, kellel on alati kaasas palju kaarte ning sularaha. Kindlasti ära piirdu igava ja soodsast materjalist valmistatud rahakotist, vaid vali nahk, mis näeb välja luksuslik ning ka peab vastu aastaid. Kui mees hoolib loomade heaolust, on võimalik soetada ka vegan nahast rahakott. Igal juhul on need ideaalsed kingitused meestele.

Kui mees hoolib loomade heaolust, on võimalik soetada ka vegan nahast rahakott.

Originaalse pakendiga magusat 

Iga kingituse muudab täiuslikuks killuke magusat. Selleks ei pea olema igava pakendiga komm, vaid läheneda saab ka originaalsemalt. Näiteks on Sul võimalik soetada mehele magusat koos põnevate pakenditega, mis toovad naeru või naeratuse suule. Olgu selleks armas ja südant soojaks tegev kiri isale, vennale või kallimale. Erinevate kujudega šokolaadid valmistavad kindlasti rõõmule igale mehele. Valides sobivat, veendu lisaks ka selles, et millist kommi ja šokolaadi mees sööb. Näiteks nendele, kes muidu magusat ei söö, võivad eelistada pigem musta šokolaadi või väiksemaid tahvleid, kui näiteks piimašokolaadi fännid.

Iga kingituse muudab täiuslikuks killuke magusat.

Tehnika 

Tänapäeval soovib iga mees saada osa uudsetest tehnoloogilistest lahendustest, mis muudaks nende elu mugavamaks. Näiteks on aina enam populaarsemaks muutumas Bluetooth kõrvaklapid, mis pakuvad võimalust nautida juhtmevaba kasutamist. Samamoodi sobivad muusikasõbrale ka Bluetooth kõlarid, mida võtta kaasa kasvõi reisile või matkale. Uut telefoni eelistaks kindlasti mees, kes kasutab telefoni palju nii vabal ajal või näiteks tööalaselt. Kui soovid aga midagi rohkem läbimõeldut, siis sobib ideaalselt kingituseks kiirkaamera. See uusima tehnoloogiaga kaamera võimaldab klõpsata pilte ning saada need kohe kätte väljaprindituna. Ideaalne valik mälestuste säilitamiseks koos sõprade ja perega.

Tänapäeval soovib iga mees saada osa uudsetest tehnoloogilistest lahendustest, mis muudaks nende elu mugavamaks.

Meeldejääv kogemus 

Kink ei pea olema alati materialistlik. Parimad kingitused on need, mida saate koos mehega kogeda, kuid kindlasti muuda see meeldejäävaks. Näiteks kui soovid meest viia õhtusöögile, muuda see eriliseks – vali restoran, kus mees pole varem käinud ning kus pakutakse tema lemmikuid rooge. Kui soovid luua erilist atmosfääri, rendi väike restoran, mis on päralt vaid Teile kahele. Lõõgastumiseks sobivad ideaalselt SPA paketid, kus on sees erinevad saunarituaalid, massaažid ning ka luksuslik tuba kahele. Seiklusjanuline mees armastaks kindlasti kingitust, mis tekitab adrenaliini – olgu selleks benji hüpe, seikluspargi külastus, suusabaasi külastus või mõni reis kas kodumaal või võimaluse korral välismaal. Ole loominguline ning mõtle, milline kogemust võiks mees tõeliselt nautida.

Kink ei pea olema alati materialistlik.

Kõige parem kingitus on selline, mis on spetsiaalselt sellele mehele mõeldud. Kui oled otsimas sobivat kingiideed, mille abil oma meest üllatada, tasub tutvuda valikuga Kaup24 veebipoes.

Head Uudised GoodNews