1. Avaleht
  2. Nõuanded
  3. 4 nippi, mis hoiavad su pere ja sõbrad õhtusöögi ajal telefonist eemal
4 nippi, mis hoiavad su pere ja sõbrad õhtusöögi ajal telefonist eemal

4 nippi, mis hoiavad su pere ja sõbrad õhtusöögi ajal telefonist eemal

Ühise õhtusöögi ajal ninapidi telefonis istuvad inimesed on igapäevane probleem. Tele2 klienditeenindusdirektor Sirli Seliov jagab neli toimivat nippi, kuidas inimesed kasvõi tunniks telefonist välja saada.

Tõmba ruuter seinast välja. Kui oled kodus ning tahaksid päeva lõpus oma perega suhelda, kuid kõigil on nutitelefonis oma elu, siis tuleb ruuter lihtsalt seinast välja tõmmata. Kui WIFI-ühendus katkeb, siis jõuad inimeste tähelepanu enne mobiilse interneti taastumist endale võita ja vestlust alustada.

Pane telefon õhtusöögi ajaks söögilauast eemale sahtlisse. Kes esimesena telefoni järgi läheb, küpsetab järgmise (kasvõi nädala) õhtusöögi.

Kui lähed kallima või sõpradega ühiselt sööma, siis pane telefon silma alt ära. Kes esimesena murdub ja seadme välja otsib ning kätte võtab, maksab kogu arve.

Oled sõpradega restoranis, kuid messengeri sõnumid segavad pidevalt vestlust. Kuhjake telefonid lauale ja kelle telefoni-vestluspartner esimesena kirjutab, teeb kõikidele sõpradele järgmise ringi drinke välja.

Head Uudised GoodNews