1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Viking Line viib ABBA muuseumi
Viking Line viib ABBA muuseumi

Viking Line viib ABBA muuseumi

ABBA_museumVeidi üle aasta Stockholmis avatud olnud ABBA muuseum on saavutanud suure populaarsuse. Pealelõunase lisareisiga Helsingi kaudu Stockholmi siirdujatele pakub Viking Line muuseumipileti ilma järjekorrata soetamise võimalust.

Epp Piir-Riikoja, Viking Line Eesti turundusjuht: “Üks viimase aja kuumi atraktsioone Stockholmis on alates selle avamisest aasta tagasi olnud ansambli ABBA muuseum www.abbathemuseum.com Muuseumis saab lisaks ansambli ajalooga tutvumisele riietuda ABBA esinemiskostüümidesse, imiteerida laulmist kuulsas Rootsi salvestusstuudios Polar Studios või osaleda hologrammishows koos legendaarse popgrupiga.”

Ostes ABBA muuseumi piletid Viking Line kaudu saab muuseumisse ilma pikas järjekorras seismata.

Viking Line’i laevad viivad reisijad otse Stockholmi südamesse, Södermalmi. Seal ligidal on ka trendikas ostupiirkond SoFo oma kaupluste ja restoranidega. Samuti väärib külastamist saar keset Stockholmi, Djurgården – osa Stockholmi linnasisesest “rahvuspargist“ koos laste muinasjutupargi Junibackeni ja lõbustuspargiga Gröna Lund.

Suvel kuni augusti keskpaigani on konverentsialad kõikidel Viking Line’i laevadel muudetud lastealadeks. Kass Ville Viking lõbustab lapsi kogu reisi jooksul ja Ville Vikingi käevõru kandjad saavad tasuta karastusjooke ning lõbustusi.

Suvine aeg on suurendanud nõudlust autokohtade järele, eriti aga Helsingi-Stockholmi liinil. “Nõudlus autokohtade järele on enamasti suurim paar päeva enne väljasõitu ja siis on nad enamasti ka välja müüdud. On mõttekas reserveerida autokoht piisava ajavaruga, eriti, mis puudutab Helsingi-Stockholmi liini. Broneerides ja tasudes autokoha eest mitte hiljem kui seitse päeva enne väljasõitu, on see ka odavam,” ütleb Epp Piir-Riikoja.

Viking Line Abp on Soome juhtiv reisiparvlaevaliikluse kontsern, mis opereerib Läänemerel alates 1959. aastast. Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda laiaulatuslikku, taskukohast ja turvalist reisijate- ja kaubavedu, millega kaasnevad esmaklassilised vaba aja veetmise võimalused, kliendisõbralik teenindus, maitsev toit ja atraktiivsed ostuelamused. Viking Line’i tegevuspiirkond on Läänemeri, peamised sihtturud on Soome, Rootsi ja Balti riigid, kus opereerib kokku seitse laeva.

Head Uudised GoodNews