1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. VIDEOINTERVJUU! Crayzee Productions teeb suvepuhkusest hullumeelse seikluse
VIDEOINTERVJUU! Crayzee Productions teeb suvepuhkusest hullumeelse seikluse

VIDEOINTERVJUU! Crayzee Productions teeb suvepuhkusest hullumeelse seikluse

Saatejuht Andres Raid ja Crayzee Productions esindaja Tõnis Lovjägin
Saatejuht Andres Raid ja Crayzee Productions esindaja Tõnis Lovjägin

Party Drive ehk ülekantult liikuv pidu ja seiklus annab peoloomadele erakordse võimaluse segada oma suvepuhkus meeletutest pidudest, Euroopa-sisest reisist ja laevasõitudest koosnevaks suvekokteiliks.

Tegu on ainulaadse projektiga, millesarnast pole keegi veel välja mõelnud. Või kui on, siis kahvatub see peagi Crayzee Productionsi pakutava kõrval — tegu on võimalusega puhata, pidutseda, reisida ja seda kõike väga odava hinnaga.

See firma toodab positiivset ellusuhtumist ja seda ilma taskute tühjendamisteta eurodest. Kolm nädalat seiklust Soomest Hispaaniasse eraldab rahakotist kõigest 400 eurot ja see sisaldab transporti, ööbimist ja pidusid. Ise peab hoolitsema kõhutäite ja kurguloputamise eest, kuid ka selle peale on mõeldud, et kõik võimalikult mugav ja soodne oleks.

“See pole läbu, see on korralik “crazy” pidu Euroopas, mis pakub ilusat sisseelamist tõelisesse maailma,” kinnitab üks korraldajatest Tõnis Lovjägin. Põhimõtteks on viia suur seltskond rahvast soodsalt lõbutsema ja maailma avastama.

Party Drive idee on tema jutu järgi teekond pidutsedes põhjamaalt palmide ja päikesesära poole, millega rahule jäämine on garanteeritud ning miski ei saa kohe kuidagi halvasti minna. Korraldajatel on käpp juba sees, sest Party Drive toimub teist korda ja seiklused on neil omal nahal üle elatud.

Projekt tahab viia rohkesti peohulle kohtadesse, mida turismifirmade pakkumised sageli ei näita, ja pidada pidusid, kus lõunamaiste palmide all särisevad eestlastele omaselt grillvorstikesed. Seikluslik teekond lõpeb meeletu ja vabastava öömölluga Euroopa peosaarel Mallorcal, kuhu on juba pärale jõudnud kogu maailma ägedamad ja tegusamad mölluhinged.

Avapauk kärgatab 16. augustil Helsingis, kus pidu kolib kohe laevalaele, et koos rõõmsameelsetega Tallinnast ja Pärnust seilata karutapjate maale Lätti — otsad kinnitatakse Eestimaa pealinna D-terminaalis 17. augusti hommikul ja suvepealinna reidil keskpäeva paiku. Lätis Ilastes algab maismaaretk ja seal lepitakse ka kokku, mis üldse edasi saab.

Lõõgastujaid ootavad ees neli suurt kahekorruselist ja kaks väikest ülimugavat bussi, mis saavad neile pikka aega peamiseks edasiviijaks. Pea saab padjale panna kämpingutes ja hostelites. “Uhkete masinatega sõit on tõeline fun, sest neid on mugavusteks tuunitud,” lisab Tõnis Lovjägin põnevust. Korraldajad soovitavad tahtmise korral tulla oma autodega, eriti vingematega, et neid tuulutada ja teistele tutvustada, see jätab reisitasu ka saja euro jagu odavamaks. Reisikorraldus on puhkajatele mõeldult igati paindlikuks pehmendatud, lõa otsas ei hoita kedagi, kõike saab soovi järgi teha ja kõikjal käia ning vanad olijad annavad igas paigas nõu, kuhu on targem ennast lõdvaks laskma minna.

Selle aasta marsruut on Helsingi —Tallinn — Pärnu— Lilaste —Varsova — Brno —Bologna —Nizza —Santa Susanna —Mallorca ja tagasi. Igas paigas alates Augustow`st heidetakse ankur sisse kaheks päevaks, pikem ots on korraga 800 kilomeetrit läbi vurada ja kõrged mäed Alpide näol ei jää takistuseks, vaid lisavad adrenaliini. Kõike ees ootavat korraldajad välja ei lobise, miski peab jääma ka üllatuseks. Eriline info-must-auk on Itaalia. Lõunas ei maksa mõeldagi katvama riietuse peale, šortsid ja igatmoodi napp riietus on hea olemise põhitingimuseks. Nizzast põrkab reisiseltskond põhja poole kaunitesse mägedesse, mis tavaturistidele on terra incognita, kuid saavad nüüd liikuvatele pidutsejatele tuntuks.
Lõunamaised peoõhtud viivad möllajad kokku tuntud DJ-de Rico Bernasconi ja Gary Caosega. “See tundub justkui hull värk, et lööme lava püsti ja hakkame pidu panema, aga kõik on viimseni kooskõlastatud. Turvavärk on tipptasemel, mingeid totakaid baarikaklusi ei tule,” lubab Tõnis Lovjägin.

Finaalpidu ellujäänutega ehk siis kõigi kaasalööjatega toimub Mallorcal, kuhu viib pidutsejad juba vinge veesõiduk. Koju naasta saab maitsi või raudlinnuga Helsingisse lennates.

Üks oht on kogu reisil siiski olemas. “Te võite saada Party Drive pisiku ja sellest on raske paraneda!” usub Tõnis. “Kogu ettevõtmine kõlab suurelt ja uhkelt, aga näitame ja tõestame, et see ei pea tegelikkuses kallis olema.” Kogu seikluse mitteametlikuks hümniks on lõunamaiselt puusi hööritama panev La Trompette.

Eelregistreerimiseks külastage korraldajate kodulehte www.crayzeeproductions.eu.Sealt leiate registreerimiseks vastava ankeedi. Kindlasti peab kiirustama, kuna kohtade arv tänaseks on piiratud ja keegi ei taha maha magada võimalust puhata ja pidusteda koos lõbusate inimeste ja vägevate diskoritega.

Eeldatav Party Drive 2014 ajakava: start 16.augustil Helsinkist. 17.augustil kl 8.00 Tallinnast Lilastesse. 18.augustil kell 12.00 start Lilastest Augustowisse ning 19. augustil party. 20. augustil kell 12.00 start Augustowist Brnosse, kus 21.augustil toimub party. 22.augustil kell 12.00 start Brnost Itaaliasse ja 23 augustil party. 24. augustil kell.12.00 start Itaaliast Nizzasse Prantsusmaal ja 25. augustil party. 26. augustil kell 12.00 start Nizzast Santa Susannasse Hispaanias, party 27. augustil kell 22.00. Start Barcelonast Mallorcale 28. augustil ja vingeim party 30.augustil. Ja siis koju tagasi.

Reisiplaanis võib tekkida väikeseid muudatusi, aga see ei sega pidutsemist…

Ainulaadse reisiürituse Party Drive 2014 kohta leiad rohkem infot SIIT!

VAATA VIDEOINTERVJUUD!

Head Uudised GoodNews