1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Vahetusõpilased kandideerivad Go Traveli stipendiumile
Vahetusõpilased kandideerivad Go Traveli stipendiumile

Vahetusõpilased kandideerivad Go Traveli stipendiumile

Vahetusõpilased kandideerivad Go Traveli stipendiumileRahvusvahelise õpilasvahetusega tegelev YFU (Youth For Understanding) Eesti haru ootab taas uusi vahetusaastale kandideerijaid, kel avaneb võimalus pälvida Go Traveli poolt väljapandud stipendium summas 2000 eurot.

Go Traveli juhatuse liikme Anu Vane sõnul aitab stipendium katta ühe välismaale õppima suunduva õpilase reisikulud.

„On väga tänuväärne, et on olemas selliseid suuresti vabatahtlikkusel põhinevaid organisatsioone nagu YFU, kes noorte maailmapildi laiendamise eest hoolitsevad. Maailma nägemine ja erinevate kultuuride tundmaõppimine eriti just noorena annab oskuse ja kogemuse kohaneda täiesti uue kultuuritausta ja elukorraldusega,“ rääkis Anu Vane. „Usume siiralt, et vahetusaastal saadud kogemus tuleb kasuks nii hilisemas tööelus kui ka isiksuse väljakujunemisel üldiselt. Oleme rõõmsad, et YFU on valinud meid oma koostööpartneriks ja saame neid tänuväärses töös aidata.“

Go Traveli stipendiumile saavad kandideerida õpilased, kes esitavad YFU Eestile kõik vajalikud vahetusõpilasteks taotlemise dokumendid hiljemalt 20. oktoobriks. Go Traveli stipendium kehtib 2015/2016. õppeaastaks ning otsuse stipendiaadi osas langetab YFU hiljemalt 25.11.2014.

Lisaks loosib kodumaine reisibüroo kuu aja jooksul kõigi kandideerijate vahel välja 10 Go Reisiajakirja aastatellimust, et anda projektile veelgi hoogu juurde ning innustada noortes soovi maailma avastada.

Lähemalt leiab infot vahetusõpilaseks saamise kohta SIIT!

Head Uudised GoodNews