1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. Vabalaud.ee kinkekaart tähendab jõulurõõmu lemmikrestoranis
Vabalaud.ee kinkekaart tähendab jõulurõõmu lemmikrestoranis

Vabalaud.ee kinkekaart tähendab jõulurõõmu lemmikrestoranis

VabalaudJõuluaeg on kohe-kohe algamas, paljudel ta ongi juba hinges, kuid üldise jõuluootuse ja -rõõmuga koos toob see aasta oodatuim aeg ka murekortsu laubale: mida oma kallimatele ja lähedastele tänavu kinkida? Mõistagi on paljudel traditsioonilised kingitused välja kujunenud, aga need võivad olla igavaks muutunud, ja tekib mõte — ehk teeks sel aastal midagi ebatraditsioonilist?

Jõulud on perepüha ja kindlasti kuulub nende juurde kodune koosistumine lähedastega jõululaupäeval. Aga traditsioonide järgi on esimene jõulupüha see päev, mil käiakse külas või võetakse koos midagi põnevat ette. Jõuluaeg on üldse üks pikk periood ja kindlasti on sel ajal paslik minna sõpradega istuma kuskile, kus jõulumelu ja teiste inimeste jõulutegemised kätte paistavad. Selleks pakuvad palju võimalusi restoranid, kohvikud ja muud toitlustamise ning vaba aja veetmise kohad. Seega võib sobiv kingitus olla ka näiteks kinkekaart, mis kingib kingisaajale ilusaid emotsioone ja hea eine talle meeldivas restoranis.

Kui tunned muret, mida kinkida sõbrale, kolleegile või armsamale jõuludeks, siis parim kink on kindlasti vabalaud.ee kinkekaart. See kehtib vabalaud.ee keskkonnas olevates restoranides, andes kingisaajale võimaluse valida kas oma vanade heade lemmikpaikade või uute põnevate toidukohtade vahel. Praegu leiab vabalaud.ee restoranide nimekirjast üle 100 Eesti söögikoha. See on hea mitte-eksimise võimalus ka kinkijale, kui ei ole teada, kuhu kingisaaja täpsemalt sööma minna soovib. Kingitusele lisab võlu seegi, et kinkekaarti võib kasutada lausa poole aasta ehk 6 kuu jooksul.

Kingisaajal on oma kingituse kasutamine ülilihtne: tuleb läbi vabalaud.ee keskkonna teha sobivasse restorani reserveering ja kirjuta kinkekaardi lahtrisse kinkekaardi number. Ka kinkijale käib asi lihtsalt: tuleb teha ülekanne Vabalaud OÜ-le, kirjutada selgitusse soovitud kinkekaardi summa ja e-mail, saada maksekorraldus e-mailile info@vabalaud.ee ja sealt saadetakse kinkekaart postiga või käest kätte paberil. Sellisel juhul lepitakse e-maili teel kokku, kuhu kinkekaardi toimetada või kuhu saab järgi tulla. Parim osa ehk kingituse üleandmine ja saamine on kahele inimesele juba puhas jõulurõõm.

Vabalaud.ee kinkekaarti ja selle keskkonda on jõulukingina hea kasutada, sest nii saab reaalajas endale sobivaks kellaajaks kohese kinnitusega laua reserveerida, olla kursis enamuse toidukohtade eripakkumistega, näha mitmete söögikohtade õhtusööke, kontserte, sündmusi, samuti kohti, kus on elav muusika, ning palju muud. Ja mis parim, kinkekaardi saab endale tellida e-riigile omasel moel kodust lahkumata ja kätte saada samuti, kinkijale jääb vaid kinkimislust ja kingisaaja näost kiirgav tänulik jõulurõõm!

Head Uudised GoodNews