1. Avaleht
  2. Huvitav
  3. Vaata, millised on maailma kõige kummalisemad telefonid
Vaata, millised on maailma kõige kummalisemad telefonid

Vaata, millised on maailma kõige kummalisemad telefonid

monohm-runcible
Monohm Runcible

Kui suur enamik nutitelefone näeb välja ja käitub suhteliselt sarnaselt, siis leidub ka väga kummalisi seadmeid. Tele2 müügi- ja turundusdirektor Kristjan Seema teeb ülevaate kõige eripärasematest telefonidest, mida on võimalik netiavarustest tellida.

Endised Apple’i töötajad tegid klassikalise taskukella ja nutitelefoni hübriidi Monohm Runcible, mis on ebatavaliselt ümmargune ning koosneb puidust või ookeanist väljaõngitsetud taaskasutatud plastikust. Praegu saab seadet 4-500 dollariga ette tellida ning tehnikamaailmas on see juba kõvasti laineid löönud. Tootja lubab esimesed seadmed veel sügisel posti panna.

Akyumen Holofone
Akyumen Holofone

Akyumen Holofone on seitsmetolline sisseehitatud projektoriga telefon. Projektori 35-luumeniline lamp kuvab päris korraliku pildi ning aku peaks filmirežiimil paar tundi vastu pidama. Vau-efekt on garanteeritud ning samuti ettetellitav seade hakkab maksma 600st 1000 dollarini.

Fairphone 2
Fairphone 2

Fairphone 2 on toodetud “eetiliselt” ökoloogilistest ning fair trade väärtustest lähtuvalt. Valmistatud taaskasutatud või mitte konfliktipiirkonnast pärit materjalidest ning töötajad on selle eest saanud õiglast palka. Lisaks koosneb telefon lahtikäivatest moodulitest, mida on lihtne asendada. Kirjade järgi saab inimene ise vahetada seitset põhikomponenti kaamerast protsessorini.

The Light Phone
The Light Phone

The Light Phone. Krediitkaardi-suurune nuputelefon, mis asendab nutitelefoni, kui sa ei taha seda kaasa võtta. Näiteks loodusesse jalutama minnes. Facebooki vaadata või isegi tekstisõnumeid saata ei saa. Aku peab 20 päeva ja seade toimib nutitelefonilt suunatuna või täiesti iseseisva telefonina. Lisaks näeb masin füüsiliste nuppudeta igati stiilne välja. Poest veel osta ei saa, aga ettetellimishind on 100 dollarit.

NoPhone Zero
NoPhone Zero

NoPhone Zero nimetab end ise maailma kõige alaarenenumaks nutitelefoniks. Ja ongi tegelikult klots, mis ainult meenutab telefoni. 10 dollari eest saadav kõigile võõrutusel nutisõltlastele, kes veel päriselt lahti lasta ei suuda. Kallim selfi-versioon on varustatud tavalise peegliga.

Head Uudised GoodNews