1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Vaata, milline näeb välja uuenenud Viking XPRS laev
Vaata, milline näeb välja uuenenud Viking XPRS laev

Vaata, milline näeb välja uuenenud Viking XPRS laev

Viking_XPRS_11Käesoleva aasta jaanuarikuus oli Viking XPRS eemal tavapäraselt marsruudilt, viibides kaks nädalat korralisel hooldus- ja värskendustöödel. Alates 01. veebruarist on uuenenud Viking XPRS tagasi Tallinna-Helsingi liinil.

Üks suurimaid ja olulisimaid töid, mis remonditööde käigus ette võeti, jääb silmale märkamatuks. Viking XPRS sai uued sõukruvid, tänu millele on normaalsetes ilmastikuoludes võimalik laeva juhtida kolme peamasina asemel kahega. Tänu uuendusele väheneb märgatavalt Viking XPRSi kütusekulu.

Kuivdokis oleku ajal tehti suurimaid muudatusi restorani- ja meelelahutusmaailmas. 11. veebruaril avab uksed uhiuus päeva- ja ööelu keskus Club X, mis asub 7. teki ahtriosas. Tulles vastu reisijate soovidele, suureneb keskuse pindala kolmandiku võrra ning istekohtade arv suurenes 150 võrra. Uus ja veelgi suurem baarilett suudab teenindada efektiivsemalt, suuremale tantsupõrandale mahub endisest rohkem rahvast ning uuenduskuuri läbis ka heli- ja valgustehnika.

Viking_XPRS_03

Bistro Bella restoranis pikenes sooja toidu lett, tänu millele on võimalik pakkuda suuremat soojade söökide valikut ning menüüsse on lisatud rohkem valikuvõimalusi taimetoidu eelistajatele. Värskema ilme on saanud Robert’s Coffee, kus on nüüd rohkem istumiskohti eri liiki kohvide nautimiseks.

Suvisel hooajal ülipopulaarne Viking XPRSi päikesetekk on nüüdsest suurem ning mahutab rohkem päikesenautijaid.  Viking’s Out – väligrill ja -baar on 8. tekil asuv vabaõhu söögikoht imeliste vaadetega Soome lahele.  Lisaks avatakse 10. tekil välibaar.

Viking_XPRS_08

Uuendustööde käigus vahetati mitmes avalikus ruumis vaipkatted ning osa kajuteid moderniseeriti. Viking XPRSi kaupluste ala suurenes ja sai säravama ilme.

Head Uudised GoodNews