1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Turismifirmade liit kuulutas välja auhindade kandidaadid
Turismifirmade liit kuulutas välja auhindade kandidaadid

Turismifirmade liit kuulutas välja auhindade kandidaadid

Eesti Turismifirmade Liidu aasta turismiobjekti auhinnale kandideerivad Maarjamäe loss, Kumu, teletorn, Kernu mõis ja Vastseliina piiskopilinnuse keskaja elamuskeskus.

Liidu peasekretäri Mariann Luguse hinnangul on kandidaadid teinud väga head tööd, et edendada kodumaist turismi ja meelitada ligi ohtralt välisturiste.

Turismiedendaja tiitlile kandideerivad Ida-Viru turismikoordinaator Kadri Jalonen, Pärnumaal asuva Maria talu peremees ja perenaine Enn ja Riina Rand ning Saaremaa turismiedendaja Maarika Naagel.

“Kõikide tänavuste nominentide puhul tuleb tunnustada head koostööd reisifirmadega, sest ainult ühise panuse kaudu on võimalik välisturiste Eestisse tuua ja neile siin kordumatuid elamusi pakkuda,” ütles Lugus.

Eesti Turismifirmade Liit kuulutab alates 1990. aastast väljaantavate aunimetuste võitjad välja iga-aastasel turismimessil Tourest, mis toimub tänavu 8.-10. veebruarini. Nominentide valimisel on olulisteks kriteeriumiteks üldine tuntus, klientide laitmatu teenindus, uudne lähenemine, hea turundustöö ja professionaalsus Eesti turismifirmadega suhtlemisel.

Head Uudised GoodNews