1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Tourestile tulevad esimest korda Malaisia ja Filipiinid
Tourestile tulevad esimest korda Malaisia ja Filipiinid

Tourestile tulevad esimest korda Malaisia ja Filipiinid

Tourest
Tourest 2013

Homme Eesti Näituste messikeskuses algaval Baltimaade suurimal turismimessil Tourest võtab külastajaid vastu seni suurim “Puhka Eestis” hall, lisaks on kogu lastehall Lottemaa lasteala päralt. Uutest eksootilistest sihtkohtadest on esindatud Malaisia ja Filipiinid.

Touresti korraldava Eesti Turismifirmade Liidu peasekretäri Kristen Lahteina sõnul aitab mess tutvustada ja edendada nii sise- kui välisturismi. “Igal aastal ootame siia nii kaugeid väliskülalisi – sel korral tulevad kõige põnevamad Malaisiast ja Filipiinidelt – kui ka kodumaiseid turismiettevõtteid,” sõnas Lahtein.

“Sarnaselt varasemale on turismimessil hea võimalus soodsaid reisipakette ja -pileteid soetada, sest praegu kehtivad varajase tellija soodustused ja firmad teevad ka eraldi messipakkumisi,” ütles Lahtein. Ta lisas, et seekordsel messil on senini suurim Eesti hall. “Soovitan kõigil külastajatel ka Eesti puhkamisvõimalustega tutvuda – valik on väga hea, sest esindatud on kõik maakonnad ning ka paljud meie spaad,” märkis Lahtein.

Reedest pühapäevani toimuv Tourest hõlmab kolme näitusehalli – peahalli, “Puhka Eestis” halli ning lastehalli. Tänavusel Tourestil on külastajatel võimalik lastehallis tutvuda Lottemaaga, söögipoolise eest hoolitseb Tallinna Tänavatoidufestival.

Head Uudised GoodNews