1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Tourestil eksponente 24 riigist
Tourestil eksponente 24 riigist

Tourestil eksponente 24 riigist

Tourestil eksponente 24 riigist2Homme Eesti Näituste messikeskuses algaval Baltimaade suurimal turismimessil Tourest osaleb ligi viissada eksponenti 24 riigist, eksootilistest sihtkohtadest on messil esmakordselt esindatud Atlandi ookeani saared Assoorid ning India ookeanis asuvad Seišellid.

Touresti korraldav Eesti Turismifirmade Liidu peasekretär Kristen Lahteini sõnul on mess suunatud nii sise- kui välisturismi edendamiseks. “Kõige kaugemalt on tänavu eesti turisti püüdma tuldud Jaapanist, Austraaliast ja Lõuna-Aafrikast, lähinaabritest on Venemaa huvi suur ning Läti on esindatud lausa maakondade kaupa,” sõnas Lahtein.

“2/3 eestimaalastest reisib puhkusepakette kasutades ning Tourestil panevad tuhanded pered oma käesoleva suve puhkuseplaanid ja kaugemad reisid paika, kuna praegu kehtivad veel varajase tellija soodustused ja hinnagarantiid,” märkis Lahtein.

Reedest pühapäevai toimuv Tourest hõlmab kolme näitusehalli – peahalli, “Puhka Eestis” halli ning laste- ja laadahalli. Lisaruumi on võetud ka väljast, kus on esindatud valdavalt transpordifirmad.

23-ndat aastat järjest toimuv Tourest on Baltimaade suurim turismimess ja Eestis üks kõige külastatavam mess – möödunud aastal toimunud Touresti külastas kolme päeva jooksul kokku rekordilised 36 316 inimest.

Tourestil eksponente 24 riigist

Head Uudised GoodNews