1. Avaleht
  2. Kingiidee
  3. TOP 14 mänguasjad – selle aasta oodatuimad jõulukingitused lastele!
TOP 14 mänguasjad – selle aasta oodatuimad jõulukingitused lastele!

TOP 14 mänguasjad – selle aasta oodatuimad jõulukingitused lastele!

Fotod: 1a.ee

Jõulud ei ole kaugeltki mitte enam mägede taga ja paljudel meist mõlguvad meeles mitmesugused küsimused: kust leida parim jõulukink lapsele, emale, abikaasale, äiale? Kas jõuluks tuleb seekord lumi maha? Kust võiks leida lihtsad, kuid ilusad ja soodsad jõulukingitused lastele?

Eks jõulud ongi aeg, mis teeb õnnelikuks just pere kõige väiksemad ja muidugi on soovitud  jõulukink lapse jaoks kõige olulisem asi. Mis lastele kõige rohkem rõõmu pakuvad? Loomulikult mänguasjad! Vaatame lähemalt, millised on sellel hooajal TOP 14 parimat mänguasja, millest saaks sinu põngerjale suurepärane jõulurõõmu pakkuv jõulukingitus.

Zoomer show pony

See on armas poni, mis poeb lapse südamesse kohe, kui ta mänguasja kohtab! Zoomer show pony on mänguasi, mille eest tuleb hoolitseda, pakkuda talle süüa, hellust ja hoolitsusi. Temast saab tore kaaslane igale väikesele põnnile.

Zoomer robotponi naudib, kui tema lakka kammitakse ning tema silmi vaadates on kohe näha, milline tuju tal on. Komplektis on poni hari ning muud tarvikud (õun, suhkrutükk, porgand), mille abil on poniga tegelemine lihtsam ning ta allub sinu õpetustele. Sobib lastele alates 5. eluaastast. Väga äge jõulukink!

Yulu lauamängud

Yulu lauamängud on kaasahaaravad ja arendavad iga lapse jaoks. Muugi lahti salajased koodid, kogu kalliskive ja kulda – testi, kas oled sündinud spiooniks! Komplektis on põnevad asjad nagu seif, stetoskoop, mängukaardid, mündid jne. Ei ole ühtki last, keda selline põnev mäng külmaks jätaks! Yulu lauamängud on tõesti vahvad jõulukingitused lastele!

Grossery Gang tegelaskujud

Pisut vastikud, kuid ägedad! Grossery Gang tegelaskujud ja mängukomplektid on kahtlemata üks vahva jõulukink lennuka fantaasiaga lapsele, kes soovib luua laheda ning erilise kleepuva kollektsiooni.

Spin Master Paw Patrol lennuk

Lenda päästetöödele uhiuue Spin Master Paw Patrol lennukiga! Või on see helikopter? Tegelikult mõlemat – propelleritega helikopteri saab kergesti transformeerida hoopis lennukiks. Mänguasjal on ägedad valgus- ja heliefektid. Komplektis on ka vahva piloot – kutsikas! Kas jõuluvana pakub sel aastat lapsele unustamatuid õhupäästja seiklusi? Lennuk ja kutsikas üheskoos on väga oodatud jõulukingitused lastele.

Baby Born nukk

Baby Born nukk on nii armas, et sulatab kohe tema omaniku südame! Ema ja lapse rollimängud on koos selle nukuga väga reaalsed ning huvitavad. Nukuke sööb ja joob ning mis läheb sisse, see peab ka välja tulema – ta teeb mähkmeid märjaks ja käib potil. Kõik on justkui ehtne! Baby Born nukk liigutab käsi, jalgu ja pead ning armastab aega veeta vannis. Aeg-ajalt, kui ta on väsinud, võib näha ka päris ehtsaid pisaraid. Milline jõulukink oleks väikesele tüdrukule veel vahvam kui see?

Nerf püssid – vägevad jõulukingitused lastele!

Neid relvakomplekte soovivad jõuluvanalt salamisi ka isad, rääkimata nende poegadest. Nerf püssid on nagu päris, nendega sihtimine ja tulistamine on väga lõbus ning täpne. Samas ei ole need ohtlikud, sest „laskemoon“ on pehme. Kas nerf n-strike püssid sobiksid hästi jõulukingituseks? Kahtlemata! Ja ega siis püssid pole ainult poiste mänguasjad – leidub ägedaid variante ka tüdrukutele. Ja need pole üksnes head jõulukingitused lastele, vaid sobivad hästi ka juba suurematele. Isegi emad-isad tahavad proovida!

Play-Doh loomingulised plastiliinikomplektid

Plastiliiniga tegelemine ja voolimine arendab lapse loomingulisust ning soodustab loogilist mõtlemist. Play Doh voolimiskomplektid sisaldavad plastiliini, mida on lihtne mudida, see on pehme ja mittetoksiline. Komplektide valik on tõeliselt lai, igale väiksele sõbrale leiab tema lemmikteema. Ponisõpradele meeldib kindlasti My Little Pony voolimiskomplekt, trollifännidele võiks jõuluvana tuua Trolls plastiliinikomplekti. Kui sa mõtled, kuidas leida jõulukingitused lastele, kellele meeldib oma kätega luua, siis on Play Doh komplektid igati hea otsus. Valikuid on rohkesti, uuri näiteks SIIT.

Scrabble sõnamäng

Scrabble sõnamäng sobib hästi ühiseks meelelahutuseks perele või lõbusaks mängimiseks koos sõpradega. See arendab keeletaju, taibukust ja loomingulisust. Scrabble põhimõte on täheklotsidest sõnade koostamine. Seda tehakse spetsiaalsel mängulaual. Mängu lõpuks on laud justkui lahendatud ristsõna, iga mängu tulemus on erinev. Kusjuures erinevad tähed annavad erineva summa punkte ning kogusumma sõltub ka sellest, kuidas sõnad paiknevad. Mängu lõpuks arvutatakse kõik punktid kokku ja selgub võitja. Scrabble on ääretult mõnus jõulukink juba suurematele lastele ja sellest saab osa kogu pere!

Lauamäng Cluedo

„Cluedo“ on äge müsteeriumi lahendamise mäng. On üks mõrv, kuid kuus kahtlusalust. Kes sooritas koletu mõrva? Välista süütud ja nuputa välja, kes, kus ja millega mõrva sooritas! Müsteerium tuleb lahendada ja sinust saab õige detektiiv, kes leiab keerulisest olukorrast väljapääsu.

Millised on parimad jõulukingitused lastele? Eks ikka põnevad ja seikluslikud mängud nagu Cluedo.

Barbie nukk

Kas leidub väikest tüdrukut, kes ei rõõmustaks, kui jõuluvana kingikotis leidub tema jaoks imeline barbie nukk? Ilus Barbie nukk oskab alati hästi riietuda ja pakub oma sõbraliku olemusega igale lapsele palju rõõmu. Ilusad riided, põnevad aksessuaarid, kaunid juuksed – see on klassika. Uus barbie nukk on väikesele neiule päris kindlasti meeldiv jõulukink!

Hot Wheels rada

Trikid, kiirus ja ülipõnev võistlus – need on sõnad, mis iseloomustavad hot wheels sõidurada ning sõidukeid. Vinged hüpped ja uued väljakutsed – see jõulukink ei jäta külmaks ühtki kiirusesõpra! Palju erinevaid variante ja lõputud võimalused vägevaks mänguks.

Fisher Price Laugh & Learn Smart Stages Puppy

Fisher Price laulukoer on pisipõnni parim sõber ja tore mängukaaslane! Koos kutsikaga õpib väikelaps tundma kehaosi, tähte ja värve. Vajutada tuleb erinevaid piirkondi ja seejärel kuuled, kuidas kutsu vastab. Laps õpib tundma tähti, numbreid ning kehaosi. Lisaks heatujulised laulumängud, lõbusad laulukesed ja värvid. Nüüd on uuel laulukoeral ka südameke, mis muusika rütmis vilkuma hakkab. Tore jõulukink pesamunale – fisher price laulukoer!

Monster High nukud

Kas sinu väike mässaja igatseks jõuluvana käest midagi teistsugust? Ägedad monster high nukud on samuti iseloomuga tegelased – nad on hirmuäratavalt lahedad! Neil on erilised aksessuaarid ja pisut karm välimus ning seetõttu ei ole nad mingid tavalised nunnud nukud. Monster high nukud kannavad hoopis endas sõnumit – ma olen eriline! Miks mitte just sellised jõulukingitused lastele?

GLIMMIES lõbusad helendavad tegelased

  • Mänguasi sobib lapse magamistuppa riputamiseks;
  • Maagiliselt pimedas helendav kujuke;
  • Glimmies kujukese kõrgus on 6 cm
  • Väga armas jõulukink!

Mõnikord võivad jõulukingitused lastele olla vanemate jaoks keeruline probleem, sest mänguasjamaailm on niivõrd lai ja lastel on soove alati rohkem kui neid täita jõuaks. Sellest nimekirjast leiad aga kindlasti ka oma lapse lemmiku!

Vaata kingijahil olles ringi veebipoes 1a.ee – meil on kõik, mida sa vajad – soodsamalt kui mujal!

Tegemist on reklaamartikliga! 

Head Uudised GoodNews