1. Avaleht
  2. Huvitav
  3. Telegram soovitab! David Icke esitleb Tallinnas oma uut raamatut ja jagab autogramme
Telegram soovitab! David Icke esitleb Tallinnas oma uut raamatut ja jagab autogramme

Telegram soovitab! David Icke esitleb Tallinnas oma uut raamatut ja jagab autogramme

david-ickeKolmapäeval, 9. novembril kell 18.30-20.30 toimub Solarise Apollos vandenõumaailma superstaari David Icke’i uue teose “Näiline Mina” esitlus, kus osaleb ka kirjanik ise. Maailmaturnee “World Wide Wake Up Tour” raames Eestit külastav Icke tutvustab oma raamatut, vastab küsimustele ja jagab autogramme.

“Mis toimub maailmas? Mida “elu” tegelikult tähendab? Midagi on juhtumas, aga mis nimelt?” küsib David Icke oma uues raamatus “Näiline Mina”, mis juhatab lugeja veel sügavamalt varjudesse, avades ulatuslikult ja mõjukalt, mis toimub inimestega nende igapäevaelus. “Kes või mis suunab üleilmset ühiskonda 24/7 kontrollitavale pimeduse, jälgimise ja türannia teele ning miks?” küsib autor ning annab ka vastuseid. Õhtu juhatab sisse Raadio 2 saate “Hallo, Kosmos!” autor Ingrid Peek.

David Icke annab ligi kümnetunnise maratonesinemise Eestis laupäeval, 12. novembril kell 10 Tondiraba jäähallis

Maailma üheks kõige vastuolulisemaks kõnelejaks peetud Icke tuleb Eestisse oma maailmaturnee “World Wide Wake Up Tour” raames. Sel aastal toimub tema maailmaturnee suurim esinemine mitte miljonilinnades, vaid Tallinnas: regiooni ainukesele show’le on oodata tema loomingu austajaid ka mujalt Baltikumist, Soomest, Rootsist ja Venemaalt.

Icke on oma maailmaturnee “World Wide Wake Up Tour” raames esinenud juba Ameerikas, Austraalias, Uus-Meremaal, Tšehhis, Itaalias ning läheb peale Eestit edasi Hollandisse, Iirimaale, Islandile, Inglismaale ja Kanadasse.

David Icke on autor, kes on viimased veerandsada aastat uurinud globaalseid vandenõusid. “Tegemist on maailma ühe peamise vandenõude uurija ja nendest teemadest teavitajaga, kelle esinemine on ligi kümnetunnine pikk ja põhjalik ülevaade uusimast infost selle kohta, mis toimub meie maailmas tegelikult,” sõnab sündmuse korraldaja ja kirjastuse Matrix juht Mati Nigul ning lisab, et David Icke on külastanud edastatava informatsiooni hankimiseks rohkem kui 50 riiki. “Paraku on tema populaarsuse taga tõsiasi, et paljud tema suust tulnud teooriad on leidnud hiljem tõestust.”

Vaata ka Davidi videotervitust!

Allikas: Telegram

Head Uudised GoodNews