1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. KAKS VÄLJUMIST LISAKS! Tänasest saab Lux Expressiga Tallinna ja Pärnu vahel sõita seitse korda päevas
KAKS VÄLJUMIST LISAKS! Tänasest saab Lux Expressiga Tallinna ja Pärnu vahel sõita seitse korda päevas

KAKS VÄLJUMIST LISAKS! Tänasest saab Lux Expressiga Tallinna ja Pärnu vahel sõita seitse korda päevas

Lux Express2Alates tänasest lisab Lux Express Pärnu ja Tallinna vahele kaks väljumist päevas mõlemas suunas. Kuni veebruari lõpuni jäävad kehtima ka kõik senised väljumised, mis kevadest asenduvad uutega.

Vastavalt Maanteeametilt saadud loale lisab Lux Express Tallinn-Pärnu suunale hommikuse väljumise kell 8.00 ja õhtuse väljumise kell 19.00. Pärnu-Tallinn suunal lisanduvad väljumised kell 8.20 ja 10.15.

Praeguse sõidugraafikuga jätkab Lux Express veebruari lõpuni ning seejärel hakkab kehtima uus sõidugraafik, kus osad vanadest väljumistest asenduvad uutega.

Lux Expressi juhatuse esimehe Hannes Saarpuu sõnul on praegune sõidugraafik väga tihe ning konkurents tõi oluliselt alla ka piletihinnad. “Konkurents reisijate pärast Tallinna ja Pärnu vahel muutub ülimalt tihedaks, mis on positiivne, sest inimestel rohkem valikuvõimalusi erinevate väljumiste ja vedajate vahel. Jätkame Tallinn-Pärnu liinil tiheda sõidugraafiku ja eriti soodsate hindadega, mis algavad kahest eurost,” lubas Saarpuu.

Bussiettevõtte juht selgitas, et ettevõtte peamiseks eesmärgiks on reisijate meelitamise autodest bussidesse. “Bussisõidu eelistes ei ole vaja veenda neid, kes sõidavad meie bussidega juba praegu, kuid paljud eelistavad Tallinn-Pärnu vahel liiklemiseks sageli siiani autot. Loodan, et mugavam sõidugraafik, bussis olevad mugavused ja eriti soodne piletihind veenavad ka autosõitjaid, et Lux Expressiga on 128km kordades mugavam läbida kui autoroolis olles,” lisas ta. Saarpuu sõnul lubavad Lux Expressi bussides olevad mugavused kasutada reisiaega võimalikult efektiivselt kas tööks või vastupidi – puhkuseks.

Lux Expressi sõidugraafik Pärnu-Tallinn suunal:
7.30, 8.20, 10.15, 12.30, 13.30, 16.00, 19.00

Lux Expressi sõidugraafik Tallinn-Pärnu suunal:
8.00, 9.30, 11.00, 12.30, 15.30, 17.30, 19.00

Lux Express on rahvusvahelise haardega Eesti bussiettevõte, mis pakub reisijatele mugavaimat bussisõitu kogu regioonis. Lux Express bussides on personaalne puutetundliku ekraaniga meelelahutusseade ning iga istmepaari juures on ka elektriseadmete laadimisvõimalus (220 V). Lux Expressi bussides on mugavad reguleeritava seljatoega istmed ja rohkelt jalaruumi. Iga iste on varustatud turvavööga. Kõikides bussides on tasuta WiFi, kliimaseade ja WC.

Head Uudised GoodNews