1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Tallinna Lennujaam pälvis vastustustundliku ettevõtte hõbemärgise
Tallinna Lennujaam pälvis vastustustundliku ettevõtte hõbemärgise

Tallinna Lennujaam pälvis vastustustundliku ettevõtte hõbemärgise

Vastustustundliku ettevõtte auhindAvaldati 2013. aasta jätkusuutliku ettevõtluse indeksi tulemused, mille põhjal tunnustati vastutustundliku ning sotsiaalselt- ja keskkonnaalaselt jätkusuutliku äritegevuse eest 34 ettevõtet kvaliteedimärgisega. AS Tallinna Lennujaam pälvis suurettevõtete kategoorias hõbemärgise.

“Keskkonnasõbralik, oma töötajaid väärtustav ja ühiskonna murekohtade lahendamisesse panustav ettevõtlus omandab aina laiemat kandepinda. Indeksi tulemused näitavad, et jätkusuutlikkuse küsimused laiemas mõttes muutuvad strateegiliselt olulisemateks. Tahame tunnustada kõiki neid, kes oma äritegevuse ühiskondlikust mõjust hoolivad ning selle paremuse suunas juhtimisega teadlikult tegelevad,” rääkis Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi tegevjuht Marko Siller.

“Me soovime kiiresti kohaneda muutuvas keskkonnas ja tahame olla edukad ning konkurentsis ka 10 aasta pärast. Me soovime, et ka siis koosneks meie meeskond parimatest inimestest ning reisijad, Eesti riik ja ühiskond on meiega rahulolev. Vastutustundlikkus on võti sellesse tulevikku,” ütles AS Tallinna Lennujaam juhatuse liige Anneli Turkin.

Head Uudised GoodNews