1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. SOOME KÕRGMOOD! Soome kõrgmood jõudis Finnairi pardale
SOOME KÕRGMOOD! Soome kõrgmood jõudis Finnairi pardale

SOOME KÕRGMOOD! Soome kõrgmood jõudis Finnairi pardale

Ivana_HelsinkiFinnair avab oma pardaportaalis Soome moebrändi Ivana Helsinki virtuaalkaupluse, milles saavad ringi uudistada uute Airbus A350 reisijad.

Ivana Helsinki on 1998. aastal asutatud sõltumatu kunsti- ja moebränd, mille naisterõivaste kollektsioonis on delikaatselt ühendatud slaavilik melanhoolsus ja puhtad Skandinaavia meeleolud. Brändi asutaja Pirjo Suhonen sõnul on neil hea meel olla Finnairi partner uue ajastu ostukogemuse loomisel. “See on täiesti erinev lähenemine, et muuta lennureis põnevaks ja nauditavaks. Koostöö toob parima Skandinaavia disainist otse reisijateni,” lisas Suhonen.

DI4C9450

Finnairi asepresidendi Jarkko Konttineni sõnul on Ivana Helsinki teine kauplus, mis on pardaportaalis avatud. “Veebruaris alustasime koostööd Makia rõivabrändiga ning uus koostöö Ivana Helsinkiga näitab meie jätkuvat soovi täiustada nii pakutavat tootevalikut kui ka reisijate lennukogemust,” märkis Konttinen.

DI4C9473

Pardaportaali saavad kasutada tasuta kõik A350 lendavad Finnairi reisijad. Lisaks saab portaali kaudu lugeda uudiseid, uurida sihtkoha informatsiooni, tellida taksot jpm.

Rohkem infot Ivana Helsinki virtuaalkaupluse kohta A350 pardal leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews