1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. SOODNE! Simple Express alustab üheeuroste reisidega Tallinnast Viljandisse
SOODNE! Simple Express alustab üheeuroste reisidega Tallinnast Viljandisse

SOODNE! Simple Express alustab üheeuroste reisidega Tallinnast Viljandisse

Simple Express  Foto: Simple Express
Simple Express
Foto: Simple Express

Eesti esimene odavbussifirma Simple Express hakkab sõitma ka Tallinn-Viljandi liinil. Mõlemas suunas toimub alates 28. jaanuarist iga päev kolm väljumist. Bussipiletite hinnad algavad ühest eurost.

Simple Expressi kommertsvedude juhi Ott Arumeele sõnul saab Viljandist nüüd Simple Expressiga mitmetesse Eesti olulistesse sõlmpunktidesse. „Simple Express hakkab Viljandist lisaks Tartule ja Pärnule sõitma ka Tallinnasse. Selle liini avamine on oluline samm eesmärgi suunas, et Simple Expressiga saaks soodsalt ja mugavalt sõita kõigi olulisemate Eesti linnade vahel vähemalt kolm korda päevas,” rääkis Arumeel. „Viimase poole aasta jooksul oleme lisanud mitmeid uusi sihtkohti ja kahekordistanud väljumiste arvu. Plaanime liinivõrku veelgi arendada,” lisas ta.

Tallinn-Viljandi liinil hakkavad bussid läbima suurematest keskustest ka Türi, Paidet ja Võhmat. Piletite eelmüük jaanuari lõpus alustavale liinile on alates tänasest avatud. Arumeele sõnul algavad ka sellel Simple Expressi liinil piletite hinnad ühest eurost. „Simple Expressi hinnad algavad ühest ja kahest eurost ning bussi täitudes hinnatase järk-järgult kasvab. Soodsad piletid on saadaval ainult Simple Expressi veebilehelt piletit ostes,” selgitas Arumeel. Veebruari lõpuni kestva avamiskampaania raames on pileti maksumus Tallinn-Viljandi liinil Simple Expressi kodulehe kaudu ostes 1-3 eurot. Ka kõigis teistes müügikanalites on maksimaalne piletihind kampaaniaperioodil kuni kolm eurot.

Simple Expressi väljumised alates 28.01 liinil Tallinn-Viljandi-Tallinn on järgmised:

Tallinn-Viljandi kell 9.00; 12.00; 16.30
Viljandi-Tallinn kell 7.15; 12.30; 16.00

Tallinn-Viljandi liinil hakkavad sõitma 39-kohalised SOR tüüpi bussid, mille roolis on sõbralikud ja suure kogemusega bussijuhid. Simple Express pakub klientidele korraga nii soodsat hinda kui ka kõrget kvaliteeti. Oktoobris tõi Simple Express liinidele 11 uut eritellimusel valminud bussi, mille salongis on jalaruumi suurendamiseks tavapärasest kolm istmepaari vähem. Bussides on kõik mugavaks reisiks vajalik, sealhulgas näiteks tasuta WiFi ja pistikud elektrooniliste seadmete laadimiseks iga istmepaari juures.

Simple Express on Eesti esimene odavbussifirma. Peterburist Berliinini ulatuva liinivõrguga Simple Express alustas reise Eesti siseliinidel 2014. aastal. Täna läbivad Simple Expressi bussid 19 Eesti linna, 10 maakonda ja peatuvad ligi 240 peatuses. Simple Expressi üheeuroseid pileteid on võimalik osta kodulehelt www.simpleexpress.eu. Soodsaima hinnaga piletid tulevad müüki üks kuu enne väljumist. Eesti turul opereerib Simple Express kaubamärgiga busse Eesti Buss OÜ.

Head Uudised GoodNews