1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. SmartLynx Airlines Estonia uuendab lennukiparki
SmartLynx Airlines Estonia uuendab lennukiparki

SmartLynx Airlines Estonia uuendab lennukiparki

SmartLynx Airlines Estonia uuendab oma lennukiparki ja lainedab oma positsiooni Eesti turul.

SmartLynx Airlines Estonia on tegutsenud Eesti s registreeritud lennuettevõtjana alates 25. juunist 2012 ja kogu eelmise aasta jooksul teenindanud oma lendudel kokku enam kui 100 000 Eesti reisijat.

SmartLynx Airlines on suurim tšarterlende opereeriv lennufirma firma Baltimaade turul ja suurim Airbus-tüüpi ACMI pakkuja Euroopas.

SmartLynx on Eesti reisijate paremaks teenindamiseks ja lennumugavuse suurendamiseks toonud Eestisse uuema A320 tüüpi lennuki, mis on ka saanud uue välisilme. Salongis on uut tüüpi istmed, mis on laiemad ja võimaldavad poole salongi konfigureerimist äriklassi istmeteks: keskmise istme saab kohandada lauaks ja selle arvelt veelgi laiendada äärmiste kohtade istmelaiust. Lennukis kokku on 180 kohta. Lennuk registrimärgiga ES-SAL on enne SmartLynx Estonia lennukiparki tulemist olud Swissairi ja Turkish Airlinesi kasutuses. Enne Tallinnasse tulemist tehti lennukile põhjalik tehniline hooldus ja ülevaatus Bulgaarias Sofias. Oma esimese kommertslennu SmartLynx Estonia kutsungiga tegi uustulnuk 26 jaanuaril Alpiexpressi Tallinn- Genf-Salzburg-Tallinn marsruudil.

Lennufirma paneb suurt rõhku teeninduskvaliteedi tõstmisele ja meile on väga oluline, et saame pakkuda Eesti reisijatele eestikeelset pardateenindust.

Head Uudised GoodNews