1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Simple Express hakkab sõitma Tallinnast Võrru
Simple Express hakkab sõitma Tallinnast Võrru

Simple Express hakkab sõitma Tallinnast Võrru

Simple Express Foto: Simple Express
Simple Express
Foto: Simple Express

Märtsi algusest avab Simple Express uue Tallinn-Võru liini. Suurematest keskustest hakkab buss läbima ka Paidet, Põltsamaad, Tartut ja Kanepit.

Igapäevased väljumised toimuvad Tallinnast kell 9.30 ja Võrust 16.00. Piletihinnad algavad ka sel odavbussifirma liinil vaid ühest eurost ning kasvavad järk-järgult nõudluse suurenedes. Simple Expressi kommertsvedude juhi Ott Arumeele sõnul muutub bussisõit tänu uuele liinile Tallinna ja Võru vahel mugavamaks ja soodsamaks. „Simple Expressi reisijad pidid Tallinnast Võrru jõudmiseks tegema ümberistumise Tartu bussijaamas. Selleks, et kahe linna vahel oleks liiklemine mugavam, avasime nüüd ka otseliini,” rääkis Arumeel.

Simple Express pakub kahe linna vahel reisimiseks odavaimat võimalust. „Nii nagu kõigi meie liinide puhul, saavad varajased planeerijad, kes soetavad pileti meie kodulehe kaudu sõita ka Tallinna ja Võru vahel vaid ühe euroga. Piiratud hulgal on igal väljumisel lisaks 1-eurostele piletitele müügil ka 2-euroseid sooduspileteid. Teist nii soodsat võimalust Eesti ühest otsast teise jõuda ei ole,” rääkis Arumeel. Kõige kõrgem on pileti hind bussijuhilt soetades.

Järgneva kuu soodsaimad piletid jõuavad Simple Expressi veebipoodi aadressil www.simpleexpress.eu müüki eelneva kuu esimesel kuupäeval.

Arumeele sõnul on Simple Express jõudnud Tallinn-Võru liini avamisega sammuvõrra lähemale sihile, et odavbussifirmaga saaks sõita kõigi olulisemate Eesti linnade vahel. „Oleme viimase aasta jooksul oma liinivõrku pidevalt laiendanud. Alles äsja alustasime sõitudega näiteks Tallinna ja Viljandi vahel,” rääkis Arumeel.

Simple Expressi mugavates bussides on rohkelt jalaruumi, pistikud elektriseadmete laadimiseks iga istmepaari juures, tasuta internet ning tualeti kasutamise võimalus.

Simple Express on Eesti esimene ning kõige kiiremini kasvav odavbussifirma. Peterburist Berliinini ulatuva liinivõrguga Simple Express alustas reise Eesti siseliinidel 2014. aastal. Täna läbivad Simple Expressi bussid 19 Eesti linna, 10 maakonda ja peatuvad ligi 240 peatuses. Simple Expressi üheeuroseid pileteid on võimalik osta kodulehelt www.simpleexpress.eu. Soodsaima hinnaga piletid tulevad müüki üks kuu enne väljumist. Eesti turul opereerib Simple Express kaubamärgiga busse Eesti Buss OÜ.

Head Uudised GoodNews