1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Selgunud on Eesti parim hotelli administraator
Selgunud on Eesti parim hotelli administraator

Selgunud on Eesti parim hotelli administraator

Foto: Hotell Palace
Foto: Hotell Palace

Eesti hotellide juhtide liit AICR Estonia korraldas möödunud nädalal 2014 aasta Eesti parima hotelli vastuvõtuadministraatori konkursi, mille võitjaks sai Hotell Palace’i vastuvõtuadministraator Ott Riiel. Ott sõidab 2015.a. jaanuaris esindama Eestit Singapuris toimuvatele vastuvõtuadministraatorite maailmameistrivõistlustele, kus ta asub konkureerima ligikaudu 12 riigi parimate administraatoritega, Singapuris toimuvat võistlust korraldab rahvusvaheline vastuvõtujuhtide liit AICR International (http://www.aicr-int.com).

Žürii hinnangul oli sellel aastal tegu äärmiselt tasavägise võistlusega, kuid võitja eristus teistest selgelt ning võitja osas ei esinenud žürii liikmetel eriarvamusi. Oti peamisteks tugevusteks, millega ta seljatas teised osalejad, olid enesekindlus, julgus ja suurepärased tehnilised teadmised ning nende rakendamisoskus keerulistes situatsioonides.

Eesti parim vastuvõtuadministraator Ott Riiel kommenteeris ise oma võitu nii: „Peab tõdema, et mul on tõsiselt hea meel, et Eestis sellist võistlust läbi viiakse, kuna see toob kokku oma ala parimad ja aitab neil paremini mõista oma tugevaid ning nõrki külgi, et neid lihvida ja seeläbi veelgi paremaks saada. Nõustun kohtunikega, et üldine tase sel aastal oli väga kõrge ja olen siiralt õnnelik, et just mina osutusin sel korral võitjaks. Osalemine maailma parima vastuvõtutöötaja valimisel Singapuris on kordumatu võimalus lihvimaks olemasolevaid teadmisi ja oskusi, kuid samas kogumaks ka uusi. Hotelli poolt oma töötaja võistlusele saatmine on suur tunnustus töötajale, kuid kirsiks tordil on vaieldamatult parimaks valimine.“

Hotell Palace’i opeeriva TallinnHotelsi tegevjuht Ain Käpp mainis, et kõigil TallinnHotels kolleegidel on hea meel, kui noored töötajad ise oma ametit väärtusatavad ja tahavad saada paremaks: „Võtmesõna Oti professionaalsuse kirjeldamiseks on meisterlikkus – see on ka meie üks põhiväärtusi. See on kõige olulisem komponent kolleegi enda ja külalise rahulolu saavutamisel,“ ütles Käpp.

Eesti parim vastuvõtuadministraator valiti kolmeteistkümnendat korda, võistluses osales kolmteist kandidaati üheksast Eesti hotellist. Võistuluse korraldas AICR Estonia, mis on rahvusvahelise liidu AICR International (Amicale Internationale des sous-directeurs et chefs de reception des grands hotels/ The International association of deputy managers and reception heads of luxury hotels) alaliit.

Hotell Palace on tänavu suvel taasavatud üks Tallinna vanimaid ja esinduslikumaid hotelle. Eesti Hotellide ja Restoranide Liit (EHRL) andis septembris välja Hotell Palace’ile ametliku neljatärni superior-taset tõendava tunnistuse.

Head Uudised GoodNews