1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. PÕNEV REISIMÄNG! Viljandimaa ja Põhja-Läti panevad reisihimulise rahva liikvele
PÕNEV REISIMÄNG! Viljandimaa ja Põhja-Läti panevad reisihimulise rahva liikvele

PÕNEV REISIMÄNG! Viljandimaa ja Põhja-Läti panevad reisihimulise rahva liikvele

viljandiViljandi linn koostöös Valmiera Turismiinfokeskuse, Koceni, Burtnieksi ja Beveriina maakondade ja Cesise linnaga Lätis kutsuvad 6. juunist kuni 8. oktoobrini kõiki reisihuvilisi osalema suvises külastusmängus “Reisi 100-ni”. Selleks, et mängus osaleda, tuleb huvilistel võtta tasuta reisikampaania brošüür, mida on võimalik saada Valmiera, Cesise ja Viljandi Turismiinfokeskustest ja kampaanias osalevates turismikohtades.

Mäng kestab 8. oktoobrini, kui Valmieras toimub kuulus Simjudi laat. Osalemiseks peab külastama vähemalt kümmet objekti kolmekümnest mängus osalevast kohast, külastades igat maakonda ja linna vähemalt ühe korra ja kasutama seal asuvate turismiobjektide teenuseid. Külastades turismiobjekte, peaksid külastajad olema eriti tähelepanelikud, et õigesti vastata brošüüris olevatele küsimustele iga turismiobjekti kohta. Õige vastuse korral saab erilise kleebise, mis tuleb kleepida kampaania brošüüri.

Kui on läbitud vähemalt kümme 30-st objektist, saab täidetud reisikampaania brošüüri kuni 22. oktoobrini tuua isiklikult või saata posti teel Valmiera Turismiinfokeskusse Riia tänav 10 (Valmieras), Cesise Turismiinfokeskusse Lossi väljak 9 (Pils laukums, Cesis) või Viljandi Turismiinfokeskusse Vabaduse plats 6 (Viljandi).
Reisikampaania lõpuüritus toimub 5. novembril, kui 31 reisija vahel loositakse välja reisikampaanias osalevate turismiobjektide poolt väljapandud auhinnad ja peaauhind, turismiklassi jalgratas.

Reisikampaania eesmärgiks on tutvustada Eesti ja Läti turismiobjekte mõlema riigi 100. juubeli eel 2018. aastal. Viljandimaalt osalevad külastusmängus Viljandi vana veetorn, Kondase keskus, Viljandi muusem, Bonifatiuse gild ja Olustvere mõis.

Head Uudised GoodNews