1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Pärnu soovib meelitada restoranide nädalaga linna turiste
Pärnu soovib meelitada restoranide nädalaga linna turiste

Pärnu soovib meelitada restoranide nädalaga linna turiste

Pärnu soovib meelitada restoranide nädalaga linna turistePärnu korraldab linna külastatavuse suurendamiseks restoranide nädala.

Pärnu linnapea Toomas Kivimägi arutas teisipäeval linnas asuvate restoranide esindajatega Pärnu linna restoranide nädala korraldamist, ürituse eesmärk on suurendada linna külastatavust madalhooajal.

“Restoranide nädala eesmärk on tutvustada Pärnu restorane ja kokkasid nii pärnakale kui ka teistele eestimaalastele. Teine eesmärk on ka suurendada Pärnu külastatavust madalhooajal,” ütles Pärnu linna arenguteenistuse juhataja Anneli Lepp.

“Idee Pärnu Restoranide Nädala korraldamiseks tuli ettevõtjatelt endilt, linnapeale idee meeldis ja sellega töötatakse aktiivselt edasi,” lisas Lepp.

Lepa sõnul plaanib linn projekti ka rahaliselt toetada. “Lõplik otsus kujuneb aasta alguses linnavalitsuse istungil, kui arutatakse teemat ka teiste linnavalitsuse liikmetega,” ütles Lepp.

Pärnu linnapea kohtus teisipäeval Pärnu restoranide esindajate ja peakokkadega, et arutada Pärnu restoranide nädala kontseptsiooni ja tegevust. Üritus toimub 4.-12. aprillil 2015.

Head Uudised GoodNews