1. Avaleht
  2. Nõuanded
  3. Parimad mänguasjad poistele ja tüdrukutele aastal 2019
Parimad mänguasjad poistele ja tüdrukutele aastal 2019

Parimad mänguasjad poistele ja tüdrukutele aastal 2019

Peagi lõppev aasta on möödunud mänguasjamaailmas põnevalt. Laste rõõmuks on valikusse lisandunud mitmeid uusi tulevasi lemmikuid. Kuigi paljud lapsed on oma kingisoovid jõuluvanale juba ära saatnud, on osa vanemaid ja vanavanemaid kimpus sellega, mida kinkida lastele jõuludeks aastal 2019? Laste mänguasjad ja nende vahel valimine võib tunduda keeruline.

Teeme selle valiku lihtsamaks ja toome välja soovitused, mida poetada sellel aastal jõuluvana kingikotti.

Kingitused väikelastele 

Beebidele olenemata soost on sobilik kinkida pehmeid mänguasju. Kui laps juba istub, rõõmustab ta kindlasti kiikhobuse üle. Hammaste tuleku leevenduseks pakub abi aegumatu Sophie kaelkirjak. Beebidele meeldib väga vannis käia ja basseinis sulistada, need hetked muudavad veel lõbusamaks värvilised vannimänguasjad.

Väikesed poisid ja tüdrukud rõõmustavad kindlasti uue Play-Doh voolimiskomplekti üle, samuti võib neile juba varakult tutvustada Lego ja Playmobil põnevat maailma lõputute võimalustega. Kineetiline liiv on endiselt populaarne ja aitab lastel kiiremini mööda saata aega, kuni saab jälle õues liivakastis mängida.

Foto: Shutterstock.com

Laste mänguasjad vanematele lastele

Lasteaialastele on aegumatuks jõulukingiks puidust mänguasjad, nüüd leiab valikust lisaks rongi- ja autoradadele ka puidust muusikariistu nagu trummid, ksülofon ja kitarr. Tüdrukud võivad end tundideks unustada mängima uue nukumajaga. Kui lapsel on nukumaja olemas, on sobilik kinkida nukumööblit või nukke. Suurematele tüdrukutele meeldivad väga üllatused, parim valik on ülipopulaarne L.O.L üllatuspall ja pehmed ning hoolitsust vajavad Hatchimalsi loomakesed. Poistele võib kinkida tööpingi või tööriistakomplekti. Viimasel ajal on puidust köögid menukad nii väikeste poiste kui tüdrukute hulgas.

Koolilaste kingitused 

Koolilapsed teavad juba väga hästi, mida jõuluvanalt ootavad. Poisid ootavad pikisilmi uut Nerfi püssi või Hot Wheelsi autorada, neid on väga laias valikus erinevatele vanustele. Paljud lapsed käivad robootikaringis ning miks-mitte kinkida neile robot või programmeerimise komplekt. Leiutamise komplektid pakuvad väikestele teadlastele palju avastamisrõõmu ja toetavad koolis õpitut. Tüdrukud tunnevad selles vanuses üha enam huvi ehtimise ja kaunistamise vastu, sobilik valik on ehtekomplekt.

K-rauta.ee kaupluses on oodatud laste mänguasjad igas vanuses lastele.

Tegemist on reklaamartikliga. 

Head Uudised GoodNews