1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Osale e-kursusel “Reisi targalt”
Osale e-kursusel “Reisi targalt”

Osale e-kursusel “Reisi targalt”

Kursuse koostajad: Fotol on vasakult paremale Tiit Kuuskmäe, Merle Järv, Piret Sammel, Tiina Kallasmaa, Liina Viies välisministeeriumi muuseuminurgas. Pildid olev mööbel on New Yorgi peakonsuli kabinetist, mis oli seal kasutuses kuni 1998. aastani. Seinal on Eesti aukonsulile Brasiilias kuulunud vapikilp
Foto: Erik Peinar

Kõigil reisihuvilistel on alates tänasest, mil algab täiskasvanud õppija nädal, võimalik läbida reisimise teemaline lühike e-kursus “Reisi targalt”. Kursuse leiad veebilehelt: http://sisu.ut.ee/reisitargalt

E-kursuse osad on ehitatud üles konsuli päevikuna, kus lood igapäeva elust viivad õppuri konsulaarabi maailma. Iga juhtum näitab, kuidas on välismaal võimalik teatud ohte ennetada. Korratakse üle põhitõed, mida välisministeerium või konsul Eesti saatkonnas hättasattunu abistamiseks teha saab. Õppur saab teada, miks on kasulik end reisile registreerida, millist tulu võib olla reisikindlustusest ning kuidas välisriigis olles võimalikke ebamugavusi vältida.

Peatükkide lõpus saab omandatud konsulaartarkust testida ning kõigile minikursuse edukatele lõpetajatele väljastatakse ka elektrooniline lõputunnistus.

16. oktoobril toimuval Tartu Ülikooli e-õppe päeva seminaril “E-õppe kiirabi” loositakse kõigi “Reisi targalt” kursuse lõpetanute vahel välja peaauhind Kubija hotell-loodusspa puhkusepakett kahele.

Head Uudised GoodNews