1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Odavlennufirma Vueling hakkab lendama Tallinna ja Barcelona vahet
Odavlennufirma Vueling hakkab lendama Tallinna ja Barcelona vahet

Odavlennufirma Vueling hakkab lendama Tallinna ja Barcelona vahet

Odavlennufirma Vueling hakkab lendama Tallinna ja Barcelona vahetAlates 20. juunist alustab Hispaania suurim odavlennufirma Vueling otselendudega liinil Tallinn-Barcelona, lennukid hakkavad Hispaanias maanduma El Prati lennuväljale.

Vueling hakkab Tallinnasse lendama hooajaliselt, 20. juunist kuni 12. septembrini, teatas Tallinna Lennujaama pressiesindaja. Lennud Barcelonast väljuvad südaöö paiku teisipäeviti ja reedeti ning Tallinnast kolmapäeva ja laupäeva varahommikutel.

Vueling kasutab Tallinn-Barcelona liinil 180-kohalist lennukit Airbus 320.

„Kartmata konkurentsi Ryanairiga, astus Hispaania odavlennufirma Eesti jaoks väga olulise sammu ning lennujaamal on Vuelingu tuleku üle väga hea meel. Loodame, et see on see pika ja ilusa koostöö algus,“ ütles Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov.

„Hispaania on nüüd meile lähedamal kui kunagi varem ning edasine sõltub juba lendajaist, ehk meist endist,“ lisas ta.

Vueling on Hispaania suurim odavlennufirma, mis alustas 2004. aastal kahe Airbus A320 neljal liinil. Tänaseks on Vuelingu lennukipargis 70 Airbusi ning lennatakse rohkem kui 200 sihtkohta Euroopas, Põhja-Aafrikas ja Lähis-Idas. 2012 aastal lendas Vuelinguga 14,8 miljonit reisijat.

Vuelingu põhilennujaamaks on Barcelona–El Prat lennujaam.

Odavlennufirma Vueling hakkab lendama Tallinna ja Barcelona vahet2

Head Uudised GoodNews