1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Novatours suurendas tagatisraha ligi 4 miljoni euroni
Novatours suurendas tagatisraha ligi 4 miljoni euroni

Novatours suurendas tagatisraha ligi 4 miljoni euroni

Novatours suurendas tagatisraha ligi 4 miljoni euroniReisikorraldaja Novatours müüs märtsi lõpuks ligi 55% oma suvehooja reisidest ning alates aprillist on ettevõtte turismiseadusest tulenev tagatissumma 4 miljonit eurot.

„Tõstsime tagatissummat miljoni euro võrra. See on Eesti reisikorraldusturul seni kõikide aegade suurim tagatissumma.“ ütles Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal.

„Novatours avas oma 21. reisihooaja müügi juba mullu novembrist. Tänase seisuga oleme müünud aprillis algava suvehooaja reisidest ligi 55%, mis on eelmise aasta sama ajaga võrreldes enam kui 20 protsenti rohkem,“ selgitas Uustal.

Tema sõnul valivad paljud kliendid puhkuseks sihtkoha, kus nad on juba varem käinud.

„Kliendid hindavad head teenindust ja teavad missuguste kuludega sihtkohas toime tulla. Eestimaalaste populaarsemaks
suvesihtkohaks jääb ka sellel aastal Türgi,“ nentis Uustal.

Klientide tagasiside kohaselt on reisikorraldaja juures väga oluline stabiilsus, usaldusväärsus ja kogemus. Reisihuvilised eelistavad üha rohkem keskmise või kõrgema kategooria hotelle ning oluliselt on kasvamas klientide hulk, kes broneerivad reisi varakult ette.

Reisikorraldaja suvehooaja uued sihtkohad on Tuneesia ja Kataloonia piirkond Hispaanias. Populaarsemad sihtkohad on endiselt Türgi, Kreeta ja Bulgaaria, otselendudega Tallinnast. Samuti on klientide südamed võitnud Horvaatia, Mallorca saar ja Costa del Sol Hispaanias ning Portugal, Sitsiilia ja Rhodose saar.

Novatoursi edu valemiks on õiged sihtkohad, tugevad kliendisuhted, kvaliteetne teenindus ning mahtude õige planeerimine. Viimasel aastal on reisikorraldaja tõstnud oluliselt oma kodulehekülje kasutusmugavust, alustades kodulehekülje uuendusega kuni nutiseadmetele mõeldud lehekülje avamisega märtsis. Samuti uuendas Novatours hiljuti oma arvutiparki ja lõi kõnekeskuse teenuse, et tagada veelgi kiirem ja kvaliteetsem klienditeenindus.

Novatours suurendas tagatisraha ligi 4 miljoni euroni2

Head Uudised GoodNews