1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. NAUDI PUHKUST EESTIS! Kalev Spa Hotell & Veekeskus on parim hotell ja spaakeskus pealinnas perega puhkajatele
NAUDI PUHKUST EESTIS! Kalev Spa Hotell & Veekeskus on parim hotell ja spaakeskus pealinnas perega puhkajatele

NAUDI PUHKUST EESTIS! Kalev Spa Hotell & Veekeskus on parim hotell ja spaakeskus pealinnas perega puhkajatele

massageKalev Spa Hotell & Veekeskus asub Tallinna Vanalinnas, 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel reisisadamast ja rongijaamast ning 10-minutilise sõidu kaugusel lennujaamast. Kalev Spa on spaahotell Tallinna südames ja just nagu ütleb ka slogan: keset vett ja keset linna!

Kalev Spa Hotell & Veekeskuse ujula projekteeriti 1950ndatel tolleaegse tipparhitekti Uno Tölpuse poolt ning ehitusega alustati 1957.a. Esimesed suuremad ujumisvõistlused peeti juba aastal 1965. Kalevi ujulas peeti mitmeid omaaegseid suurvõistlusi, näiteks USSR ja USA, USSR ja GDR. Püstitati ka ujumisrekordeid.

2004. aastal alustati hoone täieliku renoveerimisega. Renoveerimise käigus ehitati 100 modernset ja hubast hotellituba, lisati veekeskusesse atraktsioone (liutorud, lasteatraktsioonid, mullivannid, saunad) ja lõõgastusala. Samuti ehitati juurde toitlustuskohad ja laia teenustevalikuga tervise-, heaolu -ning ilukeskus. Kalev Spa Hotell & Veekeskus avati täielikult uuenenuna 2005. aasta lõpus ja on sestpeale olnud väga populaarne lõõgastus-ja treenimiskoht kohalike elanike ja lähinaabrite hulgas.

Unikaalseks teeb Kalev Spa Hotelli & Veekeskuse nii asukoht UNESCO Maailmapärandisse kuuluvas Tallinna Vanalinnas kui ka täismõõtmetes bassein, mis meeldib ühtemoodi nii väikelastele, lõõgastujatele, harrastusujujatele kui ka tippsportlastele. Täna võib kindalt öelda, et see on parim hotell ja spaakeskus pealinnas perega puhkajatele ja kõigile neile, kes soovivad ilma kaugele sõitmata korraks argimured unustada ja lasta ennast hellitada spaa- ja veeprotseduuridega.

Uuri puhkuse veetmise kohta Kalev Spa Hotell & Veekeskuses lähemalt SIIT!

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews