1. Avaleht
  2. Ole teadlik
  3. Lux Express toob suveperioodil Tallinn- Pärnu liinile lisaväljumised
Lux Express toob suveperioodil Tallinn- Pärnu liinile lisaväljumised

Lux Express toob suveperioodil Tallinn- Pärnu liinile lisaväljumised

Foto: Harry Tiits

Suvine kõrghooaeg paneb Lux Expressi bussid Tallinna ja suvepealinna vahel tihedamini sõitma. Lisabussid teevad juulis 14 väljumist nädalas, teenindades reisijaid tipptundidel ja nädalavahetustel.

Tallinn-Pärnu suunal hakkavad Lux Expressi lisabussid sõitma iga päev kell 14.00 ja Pärnust Tallinnasse paneb bussiettevõte lisabussid käima kell 17.10. Kokku lisandub juulis Tallinna ja suvepealinna vahele ligi 3500 täiendavat reisijakohta.

“Pärnu on juulis puhkajate seas väga populaarne ja suvepealinnas toimuvad mitmed üritused, mis kasvatavad reisijate arvu veelgi – lisaväljumisteta ei saakski paljud inimesed soovitud reisi ette võtta. Kuna meie eesmärgiks on pakkuda Eesti kvaliteetseimat sõidujagamisteenust, mida saaks kasutada vastavalt vajadusele kõik soovijad, paneme Tallinna ja Pärnu vahele sõitma lisabussid,” selgitas Lux Expressi kliendikogemuse juht Paul Kristjan Lilje.

Pärnu on juulis puhkajate seas väga populaarne ja suvepealinnas toimuvad mitmed üritused, mis kasvatavad reisijate arvu veelgi.

Arvestades, et ühes sõiduautos sõidab keskmiselt kaks inimest, vähendab ühe bussi lisandumine sõiduautode hulka maanteel ligi 30 auto võrra. “Tallinn-Pärnu maantee on suure liiklustihedusega maantee ning suveürituste toimumise ajal ja nädalavahetustel on see selgelt ülekoormatud. Meie reisijad saavad aga sõita mugavalt ja muretult ning veeta reisiaega kvaliteetselt, kas puhates, tööd tehes, filme vaadates või muusikat kuulates,” lisas Lilje.

Meie reisijad saavad sõita mugavalt ja muretult ning veeta reisiaega kvaliteetselt, kas puhates, tööd tehes, filme vaadates või muusikat kuulates.

Piletid Lux Expressi lisaväljumistele on juba müügis, kuid ka vaatamata täiendavatele väljumistele soovitab bussiettevõte osta piletid võimalikult varakult eelmüügist. Eriti varakult tasub pilet ära osta siis, kui soovitakse reisida reede õhtul või pühapäeval. Reegel on lihtne – bussireisi planeerides tasub piletid eelmüügist ära osta, sest varajased broneerijad saavad alati Lux Expressi kodulehelt kõige parema hinna. Eelmüügist ostes saab klient olla kindel, et soovitud reisile on talle koht olemas, vahetult enne reisi piletit ostes seda garanteerida ei saa.

Lux Expressi kinnitusel ei erine lisaväljumiste hinnastus põhiväljumiste omast ehk ka lisaväljumiste puhul kehtivad kõik ealised ja kliendiprogrammi soodustused.

Head Uudised GoodNews