1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Lux Express muutis sõidugraafikuid ja lisas uusi väljumisi
Lux Express muutis sõidugraafikuid ja lisas uusi väljumisi

Lux Express muutis sõidugraafikuid ja lisas uusi väljumisi

Lux Express2Lux Express tihendas sõidugraafikuid lisades uusi väljumisi Tallinn-Tartu ja Tallinn-Kuressaare liinidele. Samuti muutis bussiettevõte sõiduplaani Pärnu-Tallinn liinil.

Lux Expressi juhatuse esimehe Hannes Saarpuu sõnul toob muutus kaasa nii mugavama sõidugraafiku kui ka kvaliteetse reisiteenuse mahu suurenemise. “Tänases tihedas konkurentsis on võimalik püsida ainult tänu kaasaegsetele bussidele, parimale teenindusele ja mugavatele sõidugraafikutele. Bussid pakuvad järjest enam konkurentsi ka autosõidule ja paljud inimesed eelistavad roolis olemise asemel kasutada sõiduaega kasulikult kas tööks, õppimiseks või puhkamiseks,” sõnas Saarpuu.

Bussiettevõtte juhi sõnul on muudatused tehtud eelkõige mõttega meelitada veelgi rohkem reisijaid autodest bussidesse. “Möödunud aasta novembris avasime Tallinn-Pärnu liinil uusi väljumisi, mis meelitas bussidesse ka senisest oluliselt rohkem autosõitjad. Tiheda graafikuga Tallinna-Tartu vahel sõitvad bussid on juba varasemast autosõidule arvestatavaks alternatiiviks ning nõudlus lisamahu jaoks on pidevalt kasvanud. Ka Tallinn-Kuressaare liinil soovivad reisijad paremat graafikut ja mugavamaid busse ning loodetavasti võetakse uus väljumine hästi vastu,” ütles Saarpuu.

Tallinn-Tartu liinil lisas Lux Express neli väljumist päevas mõlemas suunas nii hommikustel kui õhtustel tipptundidel. Bussiettevõtte juhi sõnul on muudatus kasulik eelkõige tartlastele, kuna Tartu poolt on peamine rõhk hommikustel aegadel ja Tallinnast lisandusid väljumised õhtul. Uued väljumised Tallinnast Tartu suunal on kell 7.30, 17.30. 18.30 ja 21.00. Tartust saab Tallinnasse ka kell 6.30, 7.30, 15. 30 ja 16.30. Lähikuudel on Lux Expressil kavas viia reisikogemus ka täiesti uuele kvaliteeditasemele, millega kaasneb näiteks oluline privaatsuse ja mugavuse suurenemine. Uuenduste täpne olemus avalikustatakse järgmise paari kuu jooksul.

Pärnu ja Tallinna vahel korrastas bussiettevõte sõidugraafikut, mis tõi kellaaegade muudatused Pärnust Tallinnasse minevatel väljumistel. Tallinn-Pärnu väljumisajad jäid aga samaks. Uus sõiduplaan on järgmine:
Pärnu-Tallinn: 7.00, 8.20, 10.15, 12.30, 14.30, 16.00, 19.00
Tallinn-Pärnu: 8.00, 9.30, 11.00, 12.30, 15.30, 17.30, 19.00

Tallinn-Kuressaare liinil lisas Lux Express ühe väljumise, mis väljub Kuressaarest vara hommikul kell 6.05 ja Tallinnast õhtul kell 17.45. Liin läbib ka suuremaid keskuseid Saaremaal.

Täpseid sõiduplaane ja hindasid saab näha Lux Expressi kodulehel www.luxexpress.eu

Head Uudised GoodNews