1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. LUX EXPRESS! Lux Express toob Tallinn-Tartu liinile uue kontseptsiooniga bussid
LUX EXPRESS! Lux Express toob Tallinn-Tartu liinile uue kontseptsiooniga bussid

LUX EXPRESS! Lux Express toob Tallinn-Tartu liinile uue kontseptsiooniga bussid

JAZ_596741Alates aprillist toob Lux Express Tallinn-Tartu liinile üheksa uhiuut Lux Express Lounge bussi, mis tõstavad ühistranspordi kvaliteedi uuele tasemele ning pakuvad reisijatele Eesti-sisestel liinidel seninägematut mugavust.

Lux Expressi juhatuse esimehe Hannes Saarpuu sõnul on tegemist täiesti uue Scania Irizar i8 bussimudeliga. “Uued tipptasemel bussid on tehtud Lux Expressi eritellimusel, et pakkuda reisijatele veel paremat reisikogemust, rohkem privaatsust ja mugavust, mida ei ole Eesti siseliinidel seni pakutud,” ütles Saarpuu.

Lux Express investeeris uute busside soetamisse ligi 4 miljonit eurot. Lux Express Lounge bussid pakuvad reisijatele senisest veelgi rohkem mugavusi Lounge osas 2+1 istmetega. Uue kontseptsiooniga bussid hakkavad reisijaid teenindama Tallinn-Tartu liinil alates 18. aprillist.

Lux Express Lounge bussides on kokku 47 kohta, sh 15 kohta asub Lounge osas. Uutes bussides on nii tava kui Lounge osas varustuses ka personaalne puutetundlik meelelahutuskeskus, reguleeritavad istmed, pistikud elektroonikaseadmete laadimiseks jms. Samuti on bussides tasuta kuumade jookide automaat.

Lux_Express

Lux Express on aastaid olnud Eesti ja ka rahvusvahelisel bussiturul liider ja eestvedaja. Bussiettevõtte juhi sõnul on Lux Expressi eesmärk taas viia Eesti ühistranspordi kvaliteet uuele tasemele. “Meie eesmärk on luua kõik tingimused, et bussisõit oleks nauditav. Meie bussides veedetud aeg ei ole kindlasti raisatud aeg, sest seda saab kasutada nii tööks kui puhkamiseks või meelelahutuseks. Selleks on meie uutes bussides loodud kõik võimalused,” lisas Saarpuu.

Bussitranspordi mugavuses ja kvaliteedis on viimase kümne aasta jooksul toimunud suur areng. “Juba täna on Lux Express Tallinn-Tartu liinil vääriline alternatiiv autole. Uute busside tulekuga on loodud ka kõige nõudlikuma inimese ootustele vastav ühistransport, mis pakub nii mugavust kui privaatsust ning mis saab autosõidule üha tugevamaks konkurendiks,” ennustas Saarpuu.

JAZ_597060

Lux Express on rahvusvahelise haardega Eesti bussiettevõte, mis pakub reisijatele mugavaimat bussisõitu kogu regioonis. Lux Express bussides on personaalne puutetundliku ekraaniga meelelahutusseade ning iga istmepaari juures on ka elektriseadmete laadimisvõimalus (220 V). Lux Expressi bussides on mugavad reguleeritava seljatoega istmed ja rohkelt jalaruumi. Iga iste on varustatud turvavööga. Bussides asub tasuta kuumade jookide automaat. Kõikides bussides on tasuta WiFi, kliimaseade ja WC.

Head Uudised GoodNews